Πάνος Καμμένος: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

Πάνος Καμμένος: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου

«Τον γνωρίσαμε σαν την ήρεμη δύναμη του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας

kam10
«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τον γνωρίσαμε σαν την ήρεμη δύναμη του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό Ταξίδι Πρόεδρε» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος σε ιστοσελιδα κοινωνικής δικτύωσης για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που προσέφερε πολλά στην ελληνική οικονομία και ένας κορυφαίος αθλητικός παράγοντας, από τους θεμελιωτές του ελληνικού μπάσκετ. Οδηγώντας την ομάδα του Παναθηναϊκού στα ύψη, χάρισε μεγάλες συγκινήσεις στους Έλληνες φιλάθλους του και κέρδισε τον καθολικό σεβασμό.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» δήλωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης