Λοβέρδος: «Χιουμορίστας ενοριακός εφημέριος» ο Τσακαλώτος

Λοβέρδος: «Χιουμορίστας ενοριακός εφημέριος» ο Τσακαλώτος

Σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστήριξε πως «με το Πολυνομοσχέδιο διαψεύδεται και γελοιοποιείται το ψευδοαφήγημα της Κυβέρνησης για καθαρή έξοδο» και επισήμανε απευθυνόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία «Όποτε και να κάνετε εκλογές θα φάτε μαύρο. Με το Πολυνομοσχέδιο πλήττονται οι πάντες»

loverdos
Ως «χιουμορίστα ενοριακό εφημέριο» χαρακτήρισε τον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που όπως είπε «πλήττει τους πάντες».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής υποστήριξε πως «με το Πολυνομοσχέδιο διαψεύδεται και γελοιοποιείται το ψευδοαφήγημα της Κυβέρνησης για καθαρή έξοδο» και επισήμανε απευθυνόμενος στην κυβερνητική πλειοψηφία «Όποτε και να κάνετε εκλογές θα φάτε μαύρο. Με το Πολυνομοσχέδιο πλήττονται οι πάντες».

Αναφορικά με τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο υπογράμμισε ότι «Θέλουμε να του θυμίσουμε ότι εδώ και τριάμισι χρόνια δεν είναι αντιπολίτευση αλλά κυβέρνηση. Γι’ αυτό είναι θράσος να προσποιείται τον αρχηγό της εσωκομματικής αντιπολίτευσης».

«Ματαίως προσπαθούν να στήσουν σ’ όλη την χώρα κοινωνικά σανοπωλεία. Δεν αγοράζει κανείς πλέον» είπε για τις προσπάθειες των κυβερνητικών στελεχών να διαφημίσουν το κοινωνικό τους προφίλ.

Αναφορικά με την ατζέντα της εξωτερικής πολιτικής υπενθύμισε ότι «η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι αντιμετωπίζουν με μεγάλη υπευθυνότητα και σοβαρότητα τα ζητήματα. Όμως, απαιτούμε καθαρότητα και διαύγεια για όσα πράττει η κυβέρνηση με την FYROM. Είναι αδιανόητο να έχει καταλήξει η χώρα να ασκεί τηλεφωνική διπλωματία και να περιμένουμε το αποτέλεσμα μιας τηλεφωνικής συνομιλίας. Συμφωνίες για κρίσιμα ζητήματα δε γίνονται τηλεφωνικώς» και πρόσθεσε «Όταν λύσετε εσείς τα θέματα με τα τηλέφωνα, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί λύση για όλους μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης