ΝΔ: Αγνοούμε αν ο συνήθως μεταμφιεζόμενος υπουργός Άμυνας ντύθηκε σήμερα λαγός του Τσίπρα

nd22

«Η ιδέα, ωστόσο, του κ. Καμμένου επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την πρόταση για τη διεξαγωγή δημοτικών και εθνικών εκλογών τον Μάιο του 2019

«Συνήθως η μεταμφιεζόμενο υπουργό που ντύθηκε σήμερα λαγός του Τσίπρα», χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αντιδρώντας στην εισήγηση του επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη διεξαγωγή των εκλογών τον Μάιο του 2019.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως η ιδέα του Πάνου Καμμένου, «επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους».

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Καμμένος εισηγήθηκε σήμερα δημοσίως οι εθνικές εκλογές και οι δημοτικές εκλογές να γίνουν τον Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Αγνοούμε αν ο συνήθως μεταμφιεζόμενος υπουργός Αμύνης ντύθηκε σήμερα λαγός του κ. Τσίπρα. Η ιδέα, ωστόσο, του κ. Καμμένου επιβεβαιώνει ότι η χώρα κυβερνάται από ασόβαρους ανθρώπους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Tsakalotos_Efklidis

Για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα «ενεργό, λαϊκό και ανταγωνιστικό», μίλησε σε συνέντευξή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για «μόλυνση από την πασοκοποίηση» του κόμματος

11