Μπαλάφας: Οι μεταναστευτικές ροές εκτινάχθηκαν, εξετάζουμε άνοιγμα δομών που είχαμε κλείσει

balafas-telefono-new

Δεν έχουμε την κατάσταση του 2015 «αλλά είναι σίγουρα κρίση γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ανάγκες των αυξημένων ροών και στις δυνατότητες που έχει η χώρα μας» είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Για κρίση στο μεταναστευτικό, εκτίναξη των ροών από τον Μάρτιο στα νησιά και τον Έβρο αλλά και για τις σκέψεις της κυβέρνησης να ανοίξει στην ηπειρωτική χώρα δομές που είχε κλείσει προκειμένου να φιλοξενήσει μετανάστες και πρόσφυγες μίλησε ο υφυπουργός Μετανασευτικής Πολιτική Γιάννης Μπάλαφας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέου Κόσμου το απόγευμα της Δευτέρας.

«Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση που δεν είναι η κατάσταση του 2015 αλλά είναι σίγουρα κρίση γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ανάγκες των αυξημένων ροών και στις δυνατότητες που έχει η χώρα μας» είπε ο κ. Μπαλάφας

Σχετικά με την αύξηση των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών που παρατηρείται από το Μάρτιο ο υφυπουργός σημείωσε: «Από το Μάρτιο εκτινάχθηκαν οι ροές στα νησιά κι άνοιξε επίσης ροή ιδιαίτερα μεγάλη κι από την μεριά του Έβρου». Ο κ. Μπαλάφας εκτίμησε ότι η εμπόλεμη κατάσταση στη Συρία, οι πρόωρες εκλογές στην Τουρκία καθώς και το γεγονός ότι «η ΕΕ δεν έδωσε τα 3 δισ. Ευρώ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τα οποία με βάση την κοινή συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας, έπρεπε να τα είχαν εκταμιεύσει» οδήγησαν στις αυξημένες προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

«Δεν μείναμε και δεν μένουμε με δεμένα τα χέρια, δεν κοιτάμε την κατάσταση, ανασκουμπωνόμαστε και προχωράμε με βάση και σχέδια που υπήρχαν στον ένα ή στον άλλο βαθμό, τα βάζουμε σε ενεργοποίηση. Κινούμαστε πάνω στη δέσμευση του υπουργού, Δημήτρη Βίτσα, ότι θα έχουμε περιορίσει σε ανεκτά όρια τον πληθυσμό τον προσφυγικό και τον μεταναστευτικό στα νησιά», επισήμανε ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν «πιο συστηματικά και συντεταγμένα στην ενδοχώρα, ευάλωτα άτομα, κι οι αιτούντες άσυλο, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία κι έχουν πάρει άσυλο για τη χώρα μας, είναι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες». Ο κ. Μπαλάφας αναφερόμενος στα μέτρα και τις δράσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα τόνισε: «Βελτιώνουμε την κατάσταση στον Έβρο κατά προτεραιότητα αλλά και στα νησιά και βοηθάμε όσο μπορούμε τους κατοίκους που έχουν κουραστεί, τους κατοίκους γύρω από τα camps. Βλέπουμε και το ζήτημα της χωρητικότητας της ενδοχώρας, η Ελλάδα δεν είναι καμία αχανής χώρα, κι η ενδοχώρα έχει δομές που ήδη λειτουργούν. Ανοίγουμε μερικές δομές καινούριες ή μερικές που τις είχαμε απενεργοποιήσει τις ξανανοίγουμε, αυξάνουμε τον αριθμό όσο μπορούμε στα ξενοδοχεία και στα διαμερίσματα. Το ζήτημα είναι σύνθετο κι η χωρητικότητα της χώρας δεν είναι απεριόριστη. Ενεργοποιούμε πολύ καλύτερα τις επιστροφές στην Τουρκία, να έχουμε εκροή προς αυτή την κατεύθυνση και κάνουμε κι ορισμένες ρυθμίσεις, όπως αύξηση του προσωπικού, ενίσχυση του ασύλου, καθώς επίσης και επιτάχυνση των διαδικασιών παροχής ασύλου». Όσον αφορά τη βοήθεια που προσπαθούν να προσφέρουν στα νησιά ο υφυπουργός ανέφερε: «Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα νησιά είτε με το μεταφορικό ισοδύναμο, είτε με τα αναπτυξιακά έργα».

Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάφα «το μεταναστευτικό-προσφυγικό δεν πρόκειται να λυθεί ως δια μαγείας σαν πρόβλημα, αλλά με μια συνεχή προσπάθεια καλύτερης διαχείρισης. Το θέμα δεν είναι μόνο ελληνικό είναι πανευρωπαϊκό και βρίσκεται σίγουρα ψηλά στην ατζέντα όλων των πολιτικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη». Ο κ. Μπαλάφας επισήμανε ότι «το προσφυγικό πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, ιδεολογικό ζήτημα» ενώ προσέθεσε ότι «χρειάζεται ισορροπία: δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών, στήριξη του Έλληνα, προστασία του μετανάστη».

Παράλληλα ο υφυπουργός περιέγραψε τα στάδια που έχει περάσει το προσφυγικό ζήτημα από το 2015 μέχρι σήμερα κι υπογράμμισε: «Το 2015 υπήρξε μία τεράστια εισροή προσφύγων και μεταναστών, ανθρώπων που ζητούσαν διεθνή προστασία. Αιτία ο πόλεμος στη Συρία, αλλά κι η εμπόλεμη κατάσταση στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κι αλλού. Ο πόλεμος στη Συρία πυροδότησε την έξαρση του προσφυγικού – μεταναστευτικού. Ανταποκριθήκαμε με αμέριστη αλληλεγγύη σε αυτό το κύμα, σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία για τη χώρα μας». Στη συνέχεια ο κ. Μπαλάφας αναφερόμενος στην περίοδο μετά την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης- Τουρκίας δήλωσε: «Στην περίοδο 2016-2017 έγιναν πολλά βήματα βελτίωσης της κατάστασης, κι ακόμα καλύτερη ήταν η κατάσταση στις ανοιχτές δομές φιλοξενίας στην ενδοχώρα, όπου παρέχεται στέγη, σίτιση, θέρμανση, υγειονομικές υπηρεσίες, ψυχοκοινωνική στήριξη, εκπαίδευση για τα παιδιά. Υπάρχει συνεργασία με την ΕΕ στο ζήτημα της χρηματοδότησης. Ακόμη δραστηριοποιούνται πολύ θετικά η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο ΔΟΜ, πολλές αξιόλογες, δραστήριες κι αποτελεσματικές ΜΚΟ. Εκφράστηκαν έντονα όλα τα αισθήματα κι οι πρακτικές αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και δικαιωμάτων. Τηρήσαμε το διεθνές ευρωπαϊκό και εθνικό δίκαιο και μην ξεχνάμε ότι όλη αυτή την περίοδο μιλάμε για μία χώρα που είναι σε κρίση, άρα είμαστε ιδιαίτερα αναγκασμένοι και καλά κάναμε στο ζήτημα των παροχών και των δικαιωμάτων να κρατάμε μία ισορροπία ανάμεσα στον Έλληνα με τα ιδιαίτερα προβλήματά του και στον πρόσφυγα να τον προστατεύσουμε ως διωκόμενο. Είναι ανθρώπινο καθήκον μας, καθήκον αλληλεγγύης. Η κατάσταση βελτιώθηκε ωστόσο δεν υπήρξαν λύσεις τελικές . Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δεν υπάρχουν τελικές λύσεις, υπάρχει μία συνεχής προσπάθεια για την όσο γίνεται καλύτερη διαχείρισή του». Ακόμη ο κ. Μπαλάφας αναφερόμενος στο πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ», μέσω του οποίου οι πρόσφυγες έχουν τη δυνατότητα να στεγάζονται σε διαμερίσματα υπογράμμισε τον ρόλο που έχουν διαδραματίσει οι ΜΚΟ καθώς κι η τοπική αυτοδιοίκηση «με πρωτοπόρα την περίπτωση του δήμου της Λειβαδιάς».

Επιπλέον ο κ. Μπαλάφας τόνισε πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των προσφύγων δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «στην ένταξη τους περιλαμβάνεται το ζήτημα της εκπαίδευσης. Εφαρμόζουμε διάφορα προγράμματα με χρηματοδότηση από την ΕΕ για την εκπαίδευσή τους στην ελληνική γλώσσα, για να καταγράψουμε τις δεξιότητές τους για να δούμε τη διοχέτευσή τους σε δουλειά, σε δουλειές όμως που δεν θα μας κουνήσει κανείς το δάχτυλο ότι κόβουμε θέσεις από Έλληνες».

Ακόμη ο υφυπουργός σημείωσε: «Πρέπει να υπάρχει ένα καθαρό σταθερό μόνιμο μέτωπο ενάντια στις ρατσιστικές, ξενοφοβικές φωνές και πρακτικές. Δεν πρέπει να υπάρχει κανενός είδους ανοχή σε αυτές τις συμπεριφορές, πρακτικές κλπ. Πρέπει να αποκαλύπτουμε το ρόλο της Χρυσής Αυγής». Καταλήγοντας, συμπλήρωσε: «Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο που θα χωράει πολλούς κόσμους για να είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι όντας διαφορετικοί».

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (25)

Το πρόβλημα ....

δεν είναι το μεταναστευτικό. Το πρόβλημα είστε εσείς. Ανοίξατε τα σύνορα και προσκαλέσατε ολόκληρη την Αφγασία. Η Τασία έκανε καλή δουλειά. Κι ο Μουζάλας. Τα σύνορα της χώρας με ποιό δικαίωμα τα καταργήσατε ? Εχετε επιστρέψει ....112 πίσω στην Τουρκία, απ΄ την αρχή του έτους. Οσους μπαίνουν σε μιά ώρα. Ο υπεύθυνος .... Βίτσας, είναι προφανές ότι είναι ο κατάλληλος υπουργός γι αυτή τη θέση, αυτός είναι που διοργάνωνε με τον Λάμπρου εκδηλώσεις κατά της επανεισδοχής, αυτός που μοίραζε ..... φειγ βολάν στους μετανάστες, που είχαν κλείσει την Ειδομένη γιά 40 ημέρες και καταστρέφονταν επιχειρήσεις, καλώντας τους να μην .... παρανομούν. Το Δελφινάριο ωχριά μπροστά σας, έχετε κλείσει όλες τις επιθεωρήσεις. Δεν είστε η χειρότερη Ελληνική κυβέρνηση, γιατί δεν είστε Ελληνες εσείς. Τώρα που τέλειωσε το παραμύθι με το ''πως να γυρίσεις πίσω τη βάρκα'', ανοίξατε τον φράκτη στον Εβρο. Το ξέρουμε ότι το κάνετε από .... αγνή αγάπη γιά τους συνανθρώπους σας. Αλλωστε την ίδια ''αγάπη'' δείχνετε και στους αναξιοπαθούντες Ελληνες, αλλά γι αυτούς δεν υπάρχουν κονδύλια της ΕΕ. Ο Λεωνίδας είπε στον Εφιάλτη ''σου εύχομαι να ζήσεις γιά πάντα'', εγώ εύχομαι να πληρώσετε γιά τα εγκλήματα σας κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Μισό!!!

Για να μην τρεξει κανεις να δωσει ευσημα στη ΝΔ οτι ειχε ανοιξει δομες που ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεισε, απλα να αναρωτηθουμε όλοι, ΠΟΣΟ μεσα σε ολο αυτο το κόλπο με το ΔΝΤ και τα Μνημονια ειναι και η ΝΔ, αν σκεφτει κανεις, οτι "ολως τυχαιως;;" τοσα χρονια πριν πεσει η ΝΔ , ειχαν φτιαξει δομες Αμυγδαλεζα κλτ, γιατι φαινεται ήξεραν ή ειχαν ηδη συμφωνηθει με Ευρωπαιους πριν ερθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσια, για τα κυμματα μεταναστων, και ειχαν πει σε ολα ναι με τους δανειστες, και που πιθανον ηξεραν οτι η Ελλαδα θα κρατουσε τοσους μεταναστες στα εδαφη της. Απλα ηρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και εκανε μπαχαλο μια ηδη προσυμφωνημενη προδοσια...ΑΡΑ; Τα ιδια σκ@τ@ και ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (απλα με διαφορετικη γευση...)

χεχεχεχε

η μονη λυση και η πιο βιωσημη ειναι να ανοιξουν τα σπιτια τους και να φιλοξενησουν οσο περισσοτερους μπορουν ολοι οι συριζανελ

Φ

Από λάθρο να το βρεις προδοταρε.

omonistan

TO ENA META TO AΛΛΟ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ! ΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΚΑΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΣΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ,ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ,ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΑΦΡΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ !!! ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΗΟΤ ΣΠΟΤ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ !!ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

εγκεφαλικη βλαβη

Για κλεισιμο και φυλαξη συνορων? Αυτα ειναι ιδεοληψιες κυριε Μπαλαφα? Λιβανο κανατε τη χωρα. Συμμοριτες..

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΝΕΟΥΣ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙΤΕ ΟΛΑ.Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙ@ΑΛΟ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ.

Κλείστε τα εδώ και τώρα όλα!

Αντί να ανοίγεις τις δομές Μπαρλαφα, κοίτα να κλείσεις τα σύνορα και βάλτε άλλες διαδικασίες για τους αιτούντες άσυλο! Ας πάνε οι ΜΚΟ στα σύνορα της Τουρκιας με την Συρία να βοηθήσουν και στείλτε και τους εργαζόμενους στα hot spot εκεί να διεκπεραιώνουν αιτήματα ασύλου εξετάζοντας το κατά πόσο είναι πρόσφυγες και την ζήτηση για εργατικά χέρια για τους υπολοίπους. Όλοι όσοι έρχονται θα χρεώνονται με πρόστιμο και θα μπαίνουν σε καταναγκαστική εργασία μέχρι να το ξεπληρώσουν. Μόνο τροφή και στέγη απο το Κράτος και σε όποιον αρέσει. Τα επιδόματα είναι για τους φορολογούμενους που τους λυσσάξατε για κανένα άλλο! Κλείστε τα όλα εδώ και τώρα. Αλλιώς θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι βγάζετε μίζες από τους διακινητές όλοι σας!

Q

Γιατι τροφη και στεγη απο το κρατος? Εμας μας δινει σπιτια το κρατος, η μας τα παιρνει? Μας ταιζει, η μας αρπαζει την μπουκια απο το στομα? Αυτοι γιατι στο τζαμπε? Να πανε να δουλεψουν αμα θελουν να εχουν τροφη και στεγη. Οι θολοκουλτουριαρηδες δεν ειναι που μας λενε συνεχεια οτι θελουν να ενσωματωθουν στην κοινωνια? Να πιασουν δουλειες των 300 ευρω, να δινουν τα 250 σε φορους να δουνε την γλυκα της ενσωματωσης! Εμας δεν μας δινεται τιποτα στο τζαμπα. Αυτοι γιατι πρεπει να ζουνε δημοσια δαπανη? Αλλωστε το λενε και τα φασιστερα τρολακια καθε φορα που καποιος χανει το σπιτι του: Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ!

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Επιτέλους!!!! Ειναι δίκαιο θα γίνει πράξη. Θα ανοίξουμε την Αμυγδαλέζα!!!

Q

Παραδεχεσαι δηλαδη γεροξεκουτη οτι η λαθροεισβολη εκτιναχθηκε στα υψη (δηλαδη ομολογεις και δημοσια το εγκλημα σας προς την Ελλαδα) και αντι να κλεισεις τις "δομες" και να τις μετατρεψεις σε φυλακες, ΜΠΑΣ ΚΑΙ πιασουν οι εξω το νοημα οτι εδω δεν εχει πια ελευθερια κινησεων αλλα ενα κελι που σας περιμενει, εσυ λες οτι θα ανοιξεις και αυτες τις λιγες που ειχες κλειστες. Δηλαδη θα αμολησεις και τα παραβατικα στοιχεια, να πανε να κανουν παρεα με τους υπολοιπους. Σου ευχομαι τα χρονια που σου απομενουν να ειναι λιγα και να προλαβεις να πας να συναντησεις τους ομοιδεατες προδοτες προγονους σου, γιατι σε βλεπω μαζι με ολη την κλικα να λογοδοτειτε σε λαικα δικαστηρια. Και αυτη τη φορα δεν θα υπαρξει ουτε υπερασπιση, ουτε ελαφρυντικα, ουτε επιορκοι δικαστικοι που να σας βγαλουν λαδι...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gavrgogloumain

Κατόπιν αιτήματος της ΝΔ, αύριο θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου - Ο υπουργός Παιδείας έκανε αποδεκτές δύο εκπρόθεσμες βουλευτικές τροπολογίες, οι οποίες ζητούν την ίδρυση τμήματος Μουσειολογίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο και Αγροτικής Οικονομίας στο Πανεπιστημιο Πελοποννήσου

11
dimoskopisi_arthro

Με αναγωγή επί των εγκύρων σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για την τηλεόραση του Σκάι η ΝΔ παίρνει 31% έναντι 22% του ΣΥΡΙΖΑ - Με  9,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ στις εθνικές εκλογές - Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Στην τρίτη θέση το Κίνημα Αλλαγής

118
tsipras_5

«Ο Κώστας Αρβανίτης μοιάζει με τον Ντάισελμπλουμ, αλλά θα το ξεπεράσουμε» - «Κανείς δεν είναι τέλειος» είπε για τον Πέτρο Κόκκαλη - «Ξέχασε» την Κουντουρά και έκλεισε την παρουσίαση λέγοντας: «Έχουμε την dream team»

47
gennimata_parousiasi

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος - Δείτε τα 42 ονόματα - «Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί και θα την κερδίσουμε, είναι το πρώτο βήμα για τη μεγάλη ανατροπή που θα γίνει στις εθνικές εκλογές» είπε η κυρία Γεννηματά

68
mitsot0

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Alpha - «Ο κ. Τσίπρας δεν τολμά να κάνει τώρα εθνικές εκλογές» - Η ΝΔ θα κάνει διεθνή εκστρατεία για την «real Μακεδονία» - Αν ο κ. Μαρινάκης είχε πει για εμένα αυτά που είπε για την κυβέρνηση θα είχα καταφύγει στη Δικαιοσύνη, αλλά αυτοί δεν τολμούν καν να απαντήσουν στις καταγγελίες

85