Συνεχίζονται τα πυρά από το περιβάλλον Βενιζέλου στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο

kwnstantinopoulos-kata-benizelou

«Ο αμήχανος Οδυσσέας δεν έχει πολιτικό ανάστημα» έγραψε ο Παναγιώτης Ρήγας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Αφορμή για τις επιθέσεις, η ενέργεια του βουλευτή να επικρίνει τον Ευ. Βενιζέλο για την στήριξη του στο νομοσχέδιο περί αναδοχής  

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει το περιβάλλον του κ Ευαγγελου Βενιζέλου τις καυστικές παρατηρήσεις κατα του κ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου λόγω της επιλογής του δεύτερου να επικρίνει τον πρωην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την στήριξη του στο νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γίνεις.

Ο κ Παναγιωτης Ρηγας, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ Βενιζέλου, σχολίασε χαρακτηριστικά στο Facebook: “

Ο ένας ήταν ο πολυμήχανος Οδυσσέας,ήρωας του Ομηρικού έπους της Οδύσσειας. Ο άλλος είναι ο αμήχανος Οδυσσέας , ήρωας του έπους που ο ίδιος φιλοδοξεί να συνθέσει γιά τον εαυτό του.

Ο ένας μηχανευόταν και εφεύρισκε λύσεις γιά να ξεπερνά κολοσσιαία εμπόδια και να επιτυγχάνει τους στόχους του. Ο άλλος με τακτικισμούς και φτηνά κολπάκια αγωνίζεται να γευτεί καρπούς από τα ψηλά κλαδιά του δέντρου της πολιτικής. Το αναστημά του όμως (το πολιτικό εννοώ)δεν του το επιτρέπει και αυτό τον κάνει πιό αμήχανο !”

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619092

Στην αντεπίθεση περνά το Κίνημα Αλλαγής για τις δηλώσεις Βερναρδάκη σύμφωνα με τις οποίες για τη χρεοκοπία ευθύνεται η περίοδος Σημίτη και όχι η περίοδος Καραμανλή

12