Βενιζέλος σε Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

Βενιζέλος σε Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας

Η απάντηση στο αιχμηρό σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περι αντιπολιτευτικής ασυνέπειας από την πλευρά του κ. Βενιζέλου με αφορμή την στήριξή του στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την αναδοχή

veni_083
«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας», επισημαίνουν οι συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στο αιχμηρό σχόλιο του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περι αντιπολιτευτικής ασυνέπειας από την πλευρά του κ. Βενιζέλου με αφορμή την στήριξή του στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για την αναδοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής:

«Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν δέχεται μαθήματα αντιπολιτευτικής συνέπειας. Επιπλέον κανείς δεν έχει το πολιτικό και ηθικό δικαίωμα να χρησιμοποιεί ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων με κριτήρια στιγμιαίου τακτικισμού. Όποιος θέλει να κάνει αξιόπιστη αντιπολίτευση έχει πολλά αλλά θέματα να επιλέξει. Τέλος, η αυτονομία των πολιτικών χώρων δεν είναι ρητορική δήλωση, αλλά αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από σταθερές και καθαρές θέσεις στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο. Ορισμένοι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη συστολή».

Κωνσταντινόπουλος σε Βενιζέλο: Η επιστημονική σου άποψη αναιρεί την πολιτική σου θέση
  
Την δυσφορία του για υποστήριξη του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στο νομοσχέδιο για την αναδοχή εκφράζει ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με αιχμηρό σχόλιο που ανήρτησε στο twitter.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι με την προαναγγελία υπερψήφισης της διάταξης που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς αναιρεί την πολιτική του στάση σύμφωνα με την οποία η ΔΗΣΥ οφείλει να μην στηρίζει κανένα νομοσχέδιο που εισάγει η κυβέρνηση και ιδίως όσα δεν έχουν στην στήριξη των ΑΝΕΛ.

«Τώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αναδοχή, περιμένω «ύμνους» των Συριζαίων! Το χειρότερο όμως είναι Κυριακή να «χτίζεις» στην Καθημερινή και Πέμπτη να «γκρεμίζεις»στη Βουλή! Η επιστημονική σου άποψη να αναιρεί την πολιτική σου θέση!» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος κάνοντας αναφορά και στο κυριακάτικο άρθρο του κ. Βενιζέλου με τίτλο «η διακριτική γοητεία της «κανονικοποίησης» του ΣΥΡΙΖΑ».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης