Στα Τίρανα ο Νίκος Κοτζιάς – Συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του

kotzias01

Οι συνομιλίες των δύο υπουργών θα εστιαστούν στην εξέταση των επόμενων βημάτων στο πλαίσιο του διαλόγου για την επίλυση εκκρεμών διμερών ζητημάτων

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα μεταβεί σήμερα στα Τίρανα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του, Ditmir Bushati.

Οι συνομιλίες των δύο υπουργών θα εστιαστούν στην εξέταση των επόμενων βημάτων στο πλαίσιο του διαλόγου για την επίλυση εκκρεμών διμερών ζητημάτων.

Με το πέρας της συνάντησης, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών θα αναχωρήσει για τη Βιέννη.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ρίτα

Προδοσίας αριστερής η συνέχεια, ανθέλληνες οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

ε

αντε ωραία...να δωσουμε και τσαμουριά τώρα..Επιτελους,πρώτη φορά αριστερά και όλα πάνε ρολόι

Τι έγινε τώρα?

Ορίζουν ωράριο, ποιοτητα, ποσοτητα, και αριθμό εργαζομένων του διακρατικού εμπορίου?

ΓΙΩΤΑ

Ξεπουλήματος συνέχεια, να μας ζήσεις αριστερέ ανθέλληνα Αλέξη Τσίπρα. Οι μποσελβικοι ξεπούλησαν τη Ρωσία στους τότε εχθρούς της τους Γερμανούς, ενώ εσυ πήρες φόρα και χαρίζεις σε όλους τους γείτονες τμήματα της ελληνικής επικράτειας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

44D2FCE5-2301-212D-D3E4-7CC6E861FB6E

Κωμική και άδικη αύξηση των 30 ευρώ στον κατώτατο μισθό που προτείνει η υπουργός Εργασίας αναφέρει ο Στέφανος Μάνος και επαναφέρει την πρόταση του για μισθό 669 ευρώ και σύνταξη για όλους στα 700 ευρώ

AD36469C56E9505D2CE67D16E371D84D

«Η Πολιτεία μεριμνά για τη διασπορά του μακεδονικού λαού» αναφέρει στην τέταρτη τροπολογία και διευκρινίζει ότι «η ΠΓΔΜ δεν θα αναμειγνύεται στα κυριαρχικά δικαιώματα άλλων κρατών και στις εσωτερικές τους υποθέσεις»