ΛΑΕ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί ακόμη και την έκφραση αλληλεγγύης!

ΛΑΕ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί ακόμη και την έκφραση αλληλεγγύης!

Για νέο αντιδημοκρατικό ολίσθημα της κυβέρνησης Τσίπρα κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή τις συλλήψεις μελών του ΔΣ της 'Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Για «νέο αντιδημοκρατικό ολίσθημα της κυβέρνησης Τσίπρα» κάνει λόγο ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας
επισημαίνοντας ότι πλέον ποινικοποιείται «ακόμη και η έκφραση αλληλεγγύης».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «μόλις 3 μέρες μετά από τα επεισόδια στην Αθήνα, την άγρια καταστολή που ασκήθηκε σε μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλους αγωνιστές που συμμετέχουν στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, τις συλλήψεις των αγωνιστών , την παραπομπή τους στα δικαστήρια, νέο επεισόδιο, πρωτοφανές στην ιστορία του εργατικού κινήματος, έρχεται να προστεθεί στα έργα και ημέρες της κυβέρνησης ΤΣΊΠΡΑ».

Ο λόγος για τη σύλληψη στη Θεσσαλονίκη από την αστυνομία, της Προέδρου και Αντιπροέδρου της Α ΕΛΜΕ, «επειδή στις 6 Μαρτίου, το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ, εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης σε εργαζόμενη - έγκυο 7 μηνών, που απολύθηκε από ιδιωτική εταιρία με έδρα την Αθήνα».

«Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει το πρωτοφανές και απαράδεκτο γεγονός: Η Κυβέρνηση , ο κ. Τσίπρας αλλά και οι κύριοι Κοντονής και Τόσκας, επιχειρούν όχι μόνον να καταστείλουν με άγριο τρόπο και χρησιμοποιώντας τα «ΜΑΤ που θα καταργούσαν » τους αγώνες των εργαζομένων, αλλά να ποινικοποιήσουν ακόμα και την έκφραση αλληλεγγύης ανάμεσα στους εργαζόμενους. Η Λαϊκή Ενότητα απαιτεί την άμεση απαλλαγή όλων των κατηγοριών που βαρύνουν τους συνδικαλιστές της Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συμπληρώνει: «Μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, όπως ο ποιητής λέει, οι κυβερνώντες, υποταγμένοι πλήρως στα μνημόνια και τις πολιτικές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, ισοπεδώνοντας τις εργασιακές σχέσεις, φτωχοποιώντας κάθε μέρα όλο και περισσότερο την μεγάλη πλειοψηφία της Ελληνικής Κοινωνίας, συνεχίζουν τον αυταρχικό τους κατήφορο, καλλιεργώντας κλίμα φόβου και τρομοκράτησης, ενόψει μάλιστα και της τριήμερης φιέστας που θα πραγματοποιήσουν στην Θεσσαλονίκη στις 26-28 Μαρτίου»

«ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !! Οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης μας θα δώσει την απάντηση που πρέπει ,συμμετέχοντας μαζικά στις διαδηλώσεις και τις πορείες που θα διοργανωθούν από συνδικάτα και κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες το τριήμερο 26-28 Μαρτίου, στην κυβέρνηση που μόνον με τα ΜΑΤ μπορεί να κυβερνά!», καταλήγει η ΛΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ψηφαλάκιον πετούμενον!!!!!!!!!!!

ρε ουστ από εκεί που μιλάς εσύ για έκφραση αλληλεγγύης!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόνο τα ψηφαλάκια σε ενδιαφέρουν, κυνηγέ των ψηφαλακίων,ακόμα και από τους μπαατχτσήδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ρε ουστ...ουστ...ουστ....

ΝΙΚΟΣ

Αλληλεγγύη είναι να βαράμε τους μπάτσους έξω απ' τα ειρηνοδικεία και τα συμβολαιογραφεία λες και αυτοί υπέγραψαν για τους πλειστηριασμούς.

H ΛΕΞΗ 'ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ '' ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ

ΜΕ ΤΟΥΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ'' !! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ !!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4627302

«Η χώρα δε μπορεί να προχωρήσει με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο κ. Τσίπρας, είναι θηλιά στην ανάπτυξη» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

3
kotzias

«Και μόνο αυτό ότι έσωσα μερικές ψυχές θα κοιμηθώ ήσυχα όταν τελειώσει η ζωή μου»,  είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ

10