Αντωνοπούλου: Πρέπει να υποστηρίζονται τα νοικοκυριά αλλά δεν είναι πρωταρχικό στοιχείο τα επιδόματα

Αντωνοπούλου: Πρέπει να υποστηρίζονται τα νοικοκυριά αλλά δεν είναι πρωταρχικό στοιχείο τα επιδόματα

Πώς σχολίασε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας τις αντιδράσεις των πολυτέκνων

«Φυσικά πρέπει να υποστηρίζονται τα νοικοκυριά, αλλά δεν είναι πρωταρχικό στοιχείο τα επιδόματα», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η περικοπή των επιδομάτων των πολυτέκνων. 

«Είναι σαφές ότι πάνω από 700.000 οικογένειες θα ωφεληθούν ενώ 50 με 60.000 θα δουν ελαφρά μείωση. Όταν συνδέουμε την υπογεννητικότητα με το τέταρτο παιδί το κριτήριο δεν είναι το επίδομα αλλά οι θέσεις εργασίας και το εάν μία οικογένεια θα μπορεί να προβλέπει το μέλλον της», σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Αναφερόμενη στους πλειστηριασμούς, η αναπληρώτρια υπουργός υποστήριξε ότι η κυβέρνηση φιλοδοξεί ότι «θα καλυτερεύσει η κατάσταση  αναφορικά με το όριο των 300.000 ευρώ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας». 

Παράλληλα, υποστήριξε ότι απο τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί 300.000 θέσεις εργασίας. Εξ αυτών, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, 2 στις 3 είναι πλήρους απασχόλησης. 

Στόχος της κυβέρνησης, ανέφερε η κυρία Αντωνοπούλου είναι η αύξηση των εισοδημάτων με την παράλληλη διαφύλαξη και αύξηση των θέσεων εργασίας. «Υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό στα εργασιακά ειδικά μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», ανέφερε. 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Είστε ανήθικοι

Που είναι οι επενδύσεις έξ Αμερικής ? Χωρίς επενδύσεις δεν την βγάζουμε, με επιδόματα τύπου Μαδούρο οδεύουμε στην καταστροφή. Το χρήμα σας που εχετε καταθέσει σε ξένες τράπεζες θα το φέρετε στη χώρα ? Οι Έλληνες θεωρούν ανήθικο υπουργοί τους να μην εμπιστεύονται τις τράπεζες της χώρας που διοικούν.

Nikos

Το κριτήριο δεν αφορά τους παλιάτσους που μας κυβερνούν. Αφορά όλους αυτούς που τους ψήφισαν. Οι πολύτεκνοι είναι η ραχοκοκαλιά της χώρας. Με απλά μαθηματικά αν πχ μια οικογένεια με δύο παιδιά και 12.000 ευρώ παίρνει επίδομα 100 ευρώ τον μήνα, μια άλλη με τέσσερα παιδιά και 24.000 ευρώ θα έπρεπε να παίρνει 200 ευρώ συν 100 για κίνητρο 300 ευρώ τον μήνα. Έτσι δίνεις κίνητρο αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

yiyit-bulut-anthropofagoi_main01

Ο Γιγίτ Μπουλούτ προκαλεί λέγοντας ότι «θα ήταν ντροπή για εμάς να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για τεχνικούς λόγους. Θα ήταν σαν ένας ενήλικος να χτυπάει ένα παιδί στην κούνια»

26
upeks_mak1

Σε περίοδο κρίσης με την Τουρκία και με τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό στο ζενίθ, το σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του ΥΠΕΞ κατέρρευσε - Ο Κοτζιάς επιβεβαίωσε την αποκάλυψη που έκανε το ΘΕΜΑ - ΝΔ: Κακοδιοίκηση και παρακμή - Κουμουτσάκος: Έκαναν το ΥΠΕΞ υπουργείο... Yahoo!

5