Λυκούδης: Το «Κίνημα Αλλαγής» δεν είναι ο πιο πετυχημένος τίτλος

Λυκούδης: Το «Κίνημα Αλλαγής» δεν είναι ο πιο πετυχημένος τίτλος

Πέραν αυτού ο κ. Λυκούδης υποστήριξε για την πολιτική προσπάθεια των δυνάμεων της κεντροαριστεράς ότι «χωρίς το υπάρχον ΠΑΣΟΚ με όλες του τις αδυναμίες, δεν μπορεί να γίνει τίποτα αλλά και χωρίς τις εκτός ΠΑΣΟΚ δυνάμεις, επίσης δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα»

Λυκούδης: Το «Κίνημα Αλλαγής» δεν είναι ο πιο πετυχημένος τίτλος
Την δυσφορία για την βάφτιση του νέου φορέα της κεντροαριστεράς ως «Κίνημα Αλλαγής» εξέφρασε ο κ. Σπύρος Λυκούδης υπογραμμίζοντας δε ότι έμαθε τις εξελίξεις από δημοσιεύματα.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλης και βουλευτής του Ποταμιού απαντώντας αν του αρέσει ο νέος τίτλος του φορέα είπε: «
Πιστεύω ότι δεν είναι ο επιτυχέστερος τίτλος που θα μπορούσε να είχε αυτή η προσπάθεια αλλά πέρα από αυτό, το ζήτημα είναι να δούμε πως ξεκινάει η διαδικασία συγκρότησης αυτού του χώρου, με ποιον τρόπο λειτουργούν όλοι, συμμετέχουν όλοι κλπ. Αυτό είναι το κυριότερο».
Κλείσιμο

Πέραν αυτού ο κ. Λυκούδης υποστήριξε για την πολιτική προσπάθεια των δυνάμεων της κεντροαριστεράς ότι «
χωρίς το υπάρχον ΠΑΣΟΚ με όλες του τις αδυναμίες, δεν μπορεί να γίνει τίποτα αλλά και χωρίς τις εκτός ΠΑΣΟΚ δυνάμεις, επίσης δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα».

Για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στην Σαουδική Αραβία επισήμανε ότι είναι «εξαιρετικά επιβαρυντική για την λειτουργία του πολιτικού συστήματος» και πως οι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος δεν απάντησαν σε κανένα από τα κρίσιμα ερωτήματα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης