Δεν θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας κατά του Πάνου Καμμένου

Δεν θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η άρση ασυλίας κατά του Πάνου Καμμένου

Η κυβερνητική πλειοψηφία χαρακτήρισε μη αποδεκτή την δικογραφία που διαβίβασε αρμοδίως η Δικαιοσύνη στην Βουλή κατά του υπουργού εθνικής Άμυνας μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη

Ζητήματα επί του διαδικαστικού και όχι ουσίας επικαλέστηκε η κυβερνητική πλειοψηφία προκειμένου να χαρακτηρίσει ως μη αποδεκτή τη δικογραφία που διαβίβασε αρμοδίως η Δικαιοσύνη στη Βουλή
κατά του κ. Πάνου Καμμένου
μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία της επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας αποφάσισε πως ανεξάρτητα από το αίτημα του εισαγγελικού λειτουργού ο κ. Καμμένος πρέπει να εξεταστεί με την διαδικασία που ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και όχι με αυτή που προβλέπεται για τους απλούς βουλευτές. Υπό αυτά τα δεδομένα.
 
Το αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Καμμένου δεν θα εισαχθεί στην Ολομέλεια και ο μόνος τρόπος για να διεξαχθεί συζήτηση επί της υπόθεσης θα είναι αίτημα για σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής, σενάριο όμως το οποίο είναι απίθανο. 

Στην ίδια συνεδρίαση η επιτροπή γνωμοδότησε κατά της άρσης ασυλίας τόσο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη έπειτα από παλαιότερη μήνυση του μακαρίτη πλέον πατέρα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ηλία Καμμένου όσο και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για υποθέσεις από τη θητεία του ως δημάρχου. 

ΣΧΟΛΙΑ (2)

93%

Ζήτω το τόξο!

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ

Ολοι μαζι ποινικοι είναι και το καλυπτουν. Καθολου τυχαιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης