Ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

Θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με την ομιλία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα

Αρχίζουν αύριο οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά» στη Σταυρούπολη, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με την ομιλία του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 9.45 το βράδυ.

Αύριο στις 8.30 μ.μ. στη Νεανική Σκηνή θα γίνει συζήτηση με την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, με θέμα τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση.

Στο χώρο του φεστιβάλ στο τριήμερο των εκδηλώσεων, παράλληλα με τις τρεις σκηνές (Κεντρική, Λαϊκή, Μαθητική), θα λειτουργούν εργατικό στέκι, περίπτερο ΑΕΙ-ΤΕΙ, μαθητικό στέκι, περίπτερο θεραπευτικών κοινοτήτων, θεματικές και εικαστικές εκθέσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Θα λειτουργήσει επίσης χώρος δραστηριοτήτων για μικρότερες ηλικίες («Μικρόκοσμος») παιδότοπος, βιβλιοπωλείο.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Λαυρέντης Μπέριας

Δεν χρειάζεται.Τόσο κομμουνισμό έχουμε δεχτεί αυτά τα χρόνια της τρέλλας,που δεν μπορούμε να αποροφήσουμε κι' άλλον.

Κοντσίτας

Όλοι οι καμμένοι εγκέφαλοι και τα σταλινικά κατάλοιπα θα δώσουν βροντερό παρόν.

Makis

Ακόμα γίνεται αυτή η φιέστα της απελπισίας; Συντροφια, δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε...;

@όταν η ... "Δημοκρατία"είναι επιλεκτική!

Και επιχορηγούνται και φιέστες κάνουνε όποτε τους γουστάρει...ενώ για τους "άλλους" της αντιπέρα όχθης..και άνευ κρατικής επιχορήγησης παραμένουν..και ούτε στεφάνι(!) δεν τους επιτρέπεται να καταθέσουν σε..μνημειακές επαιτείους!!Πόσω μαλλον να διοργανώσουν γιορτή νεολαίας τους!!!!

Κατασυγκινηθήκαμε!!!!!!

Μια χαρά τους "έκατσε"και το τριήμερο..μνήμης(!) του δικού τους....

Das Reich

Καλή πλύση εγκεφάλου πρόβατα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

koufontinas

«Αυτές οι άδειες προσφέρουν ένα κίνητρο στους οπαδούς του για να διαπράξουν περαιτέρω βίαιες και καταστρεπτικές πράξεις στο όνομα του», επισήμανε η Χέδερ Νάουερτ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων

famellos

"Σκοπός της σημερινής μας συνάντησης είναι η διατύπωση ενός απολύτως συγκεκριμένου προγράμματος έργων του Φορέα που θα υλοποιήσει τον περιφερειακό σχεδιασμό με βάση την τελευταία έγκριση για μελέτες της τάξης των 3,7 εκατ. ευρώ. Θα πρέπει λοιπόν να δούμε πότε και πού θα υλοποιηθούν τα έργα, τι θα περιλαμβάνουν και τι χρειάζεται να κάνουν οι δήμοι άμεσα, εντός του 2018, ώστε να ανταποκριθούν σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές", δήλωσε

27101405_EV_MITSOTAKIS_AEMRIKANOS_PRESBHS_02112016_223_limghandler

Ο Αμερικανός πρέσβης συναντήθηκε σήμερα στη Νέα Υόρκη με τον Μάθιου Νίμιτς - Αναφερόμενος στην άδεια που δόθηκε στον Κουφοντίνα είπε ότι  «όλοι θα θυμούνται ότι αυτοί οι Αμερικανοί οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τη 17Ν άφησαν πίσω συζύγους, παιδιά που ζουν καθημερινά με τον πόνο αυτών των πράξεων»

1