Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα»

Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα»

Επίσης, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ότι «είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά».

Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει την ενημέρωση με την προπαγάνδα»
Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει καυστικά τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, ότι «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».

Στην ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΙ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης».

Κλείσιμο
Τι είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του ανέφερε πως «μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια».




Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ


Ανακοίνωση με την οποία αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του, εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος περί συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα που κρύβονται πίσω από τη δολοφονική ενέργεια εναντίον του Λουκά Παπαδήμου, ως «ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές».

«Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης