Βολές Γ. Καρατζαφέρη κατά ΚΚΕ

Βολές Γ. Καρατζαφέρη κατά ΚΚΕ

Βολές κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας πως «ό,τι δεν κατόρθωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα επί Γεωργίου Παπανδρέου του πρεσβυτέρου, το προσπαθεί και πάλι τώρα, επί Γεωργίου Παπανδρέου του νεωτέρου»...

Βολές Γ. Καρατζαφέρη κατά ΚΚΕ

Βολές κατά του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας πως «ό,τι δεν κατόρθωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα επί Γεωργίου Παπανδρέου του πρεσβυτέρου, το προσπαθεί και πάλι τώρα, επί Γεωργίου Παπανδρέου του νεωτέρου».

«Κάποιοι που πόνταραν στο χάος, πήραν σήμερα μια αιματηρή προκαταβολή», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας πως «οι ακραίες φωνές που απέτρεψαν την Σύγκληση των Πολιτικών Αρχηγών και την όποια συνεννόηση, δημιούργησαν ένα ανατρεπτικό υπόστρωμα, που διευκόλυνε την δράση των αντι-εξουσιαστών. Όταν παίζεις ρώσικη ρουλέτα, η σφαίρα δεν μένει πάντα στην θαλάμη».

Απηύθυνε δε έκκληση προς όλους για αυτοσυγκράτηση, τονίζοντας ότι «τώρα πλέον δεν απειλείται μόνο η οικονομία μας, αλλά ενδεχομένως η Δημοκρατία και το Σύνταγμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης