Καμμένος για Προανακριτική: Δεν τα φάγαμε μαζί, όπως έλεγε ο κ. Πάγκαλος

Καμμένος για Προανακριτική: Δεν τα φάγαμε μαζί, όπως έλεγε ο κ. Πάγκαλος

Μίλησε για δικαίωση και για αποτίμηση «γιατί φτάσαμε στην κρίση»

Καμμένος για Προανακριτική: Δεν τα φάγαμε μαζί, όπως έλεγε ο κ. Πάγκαλος
Δεν φοβάται αυτή η κυβέρνηση, διαμήνυσε ο Πάνος Καμμένος
από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι η σημερινή συζήτηση δεν είναι μία συζήτηση που γίνεται χάρη, αλλά γίνεται με εντολή του πρωθυπουργού, που συγκρότησε την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για σύσταση Προανακριτικής για τα εξοπλιστικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι η Επιτροπή άνοιξε όλες τις υποθέσεις και τα αποτελέσματα αυτά συζητάμε σήμερα.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε, είναι μία δικαίωση, είναι μία αποτίμηση γιατί φτάσαμε στην κρίση. Προσέθεσε ότι «δεν τα φάγαμε μαζί, όπως έλεγε ο κ. Πάγκαλος».

O πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι σε παλαιότερη Εξεταστική το πόρισμα έκανε λόγο για αριθμούς τηλεφώνου και όχι τραπεζικούς. «Οι αριθμοί της μίζας λέγατε ότι είναι αριθμοί τηλεφώνου» δήλωσε ο κ. Καμμένος. 

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα  Σημίτη, για το νόμο πει ευθύνης υπουργών, αλλά και στον πρώην πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι είναι προνομιακοί συνομιλητές του κ. Βενιζέλου. 

«Το μαύρο χρήμα σε τράπεζες του εξωτερικού είναι συνεχές, δεν παραγράφεται» είπε ο κ Καμμένος και προσέθεσε: «Υπάρχουν δύο δρόμοι, ο δρόμος του εσταυρωμένου και των σταυρωτών. Εμείς διαλέξαμε τον πρώτο δρόμο. Εμείς δεν έχουμε βρώμικα στα συρτάρια μας, δεν έχουμε σκελετούς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης