Γεννηματά: Ο Τσίπρας έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα

Γεννηματά: Ο Τσίπρας έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα

«Όσοι νόμιζαν ότι το είχε τερματίσει το 2014 έκαναν λάθος» είπε για τον πρωθυπουργό - Δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με το Ποτάμι που θέλει να γίνει συμπλήρωμα της Δεξιάς

Γεννηματά: Ο Τσίπρας έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα
Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα
για
όσα είπε από το βήμα των εγκαινίων της ΔΕΘ άσκησε η
Φώφη Γεννηματά
Κλείσιμο
.

«Όσοι νόμιζαν ότι το είχε τερματίσει το 2014 έκαναν λάθος. Έκανε νέο ρεκόρ ψεμάτων στην ίδια πίστα» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του
ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Προέβλεψε, μάλιστα, ότι θα υπάρξει ενεργοποίηση του κόφτη μέσα στο 2017 καθώς, όπως είπε, «δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσουμε τους στόχους με την ύφεση που υπάρχει».

Παράλληλα επέκρινε τον σημερινό πρωθυπουργό γιατί «πήρε μια χώρα με μικρά και δειλά πρωτογενή πλεονάσματα και με δική του ευθύνη έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό».

Τόνισε ότι «δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζει αυτή η κυβέρνηση» και υπενθύμισε ότι «γι' αυτό ζητήσαμε να παραιτηθεί από το χειμώνα προκειμένου να κλείσει σωστώ η αξιολόγηση και όχι όπως έκανε αυτή η κυβέρνηση».

Αναφερόμενη, δε, στις καταγγελίες Χουντή για τα 6 δισ. ευρώ που έχασε η κυβέρνηση στο Eurogroup του περασμένου Μαΐου, η κυρία Γεννημάτα σημείωσε ότι «ο δήθεν αριστερός κυβερνήτης παρέδωσε στους τραπεζίτες 6 δισ. ευρώ».

Μιλώντας, τέλος, για την ένταση στις σχέσεις με το Ποτάμι αναρωτήθηκε: «σε ποια βάση να γίνει η σύμπραξη με το Ποτάμι, μετά από μήνες υπομονής δικής μας, όταν η ηγεσία του ποταμιού απέδειξε ότι θέλει να γίνει συμπλήρωμα της Δεξιάς;».

«Ζητάμε από το λαό να μας δώσει δύναμη για την εθνική συνεννόησυη, η κατάσταση στη χώρα θα αλλάξει όταν ο δεύτερος δεν θα πετροβολάει τον πρώτο» κατέληξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης