Κομισιόν: Eurogroup την Πέμπτη μόνο αν υπάρξει επαρκής πρόοδος

Κομισιόν: Eurogroup την Πέμπτη μόνο αν υπάρξει επαρκής πρόοδος

Η εκπρόσωπος της Κομισιόν κράτησε κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το τι θα περιλαμβάνει το πακέτο των «προληπτικών μέτρων»

Κομισιόν: Eurogroup την Πέμπτη μόνο αν υπάρξει επαρκής πρόοδος
Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το αν θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Eurogroup
τη Μεγάλη Πέμπτη άφησε η εκπρόσωπος της Κομισιόν κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στις Βρυξέλλες.

Κλείσιμο
Όπως είπε η Άνικα Μπράικχαρτ μετά από ερώτηση του ανταποκριτή του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος «όπως είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο Eurogroup του Άμστερνταμ αν υπάρξει επαρκής πρόοδος θα πραγματοποιηθεί το Eurogroup».

Σε δεύτερη ερώτηση για το τι τελικά θα περιλαμβάνει το πακέτο των προληπτικών μέτρων και αν θα πρόκειται για συγκεκριμένα μέτρα ή για κάποιο μηχανισμό αυτόματου περιορισμού δαπανών η εκπρόσωπος της Κομισιόν επανέλαβε ότι θα πρέπει να λειτουργεί ως δεικλίδα ασφαλείας για τους πιστωτές και τους επενδυτές προσθέτοντας ότι είναι πρώιμο να αναφερθεί στις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου πακέτου.

Η κυρία Μπράικχαρτ είπε, τέλος, ότι στην Αθήνα βρίσκονται από το Σαββατοκύριακο οι επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων προκειμένου να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν τη συμφωνία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης