Με το τρίπτυχο «τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε» το πρώτο προεκλογικό σποτ του Τζιτζικώστα

Με το τρίπτυχο «τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε» το πρώτο προεκλογικό σποτ του Τζιτζικώστα

Στο βίντεο κυριαρχούν τα πλάνα από τα εγκαίνια του γραφείου της Αθήνας του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Με το τρίπτυχο «τολμάμε, αλλάζουμε, κερδίζουμε» το πρώτο προεκλογικό σποτ του Τζιτζικώστα
Το μήνυμα του ξεκάθαρου στόχου και την ανάγκη για υλοποίηση επιμέρους βημάτων που θα οδηγήσουν στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας κρύβεται σύμφωνα με συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα πίσω από το τρίπτυχο «Τολμάμε. Αλλάζουμε. Κερδίζουμε» που αποτελεί το βασικό προεκλογικό μήνυμα του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Πρώτο βήμα, σύμφωνα με τους συνεργάτες του 37χρονου πολιτικού, είναι η λέξη «τολμάμε» για να εκφράσει τη μαζικότητα και τη συλλογικότητα της δράσης εκφράζοντας το μίγμα δυναμισμού, αποφασιστικότητας και θάρρους για τις ριζοσπαστικές αλλαγές.

Δεύτερο βήμα η λέξη «αλλάζουμε» για να συμβολίσει τη μεταβολή των δομών και των αξιών που εκπορεύονται από τη ΝΔ σε συνάρτηση με τις αλλαγές στην κοινωνία.

Όσο για το «κερδίζουμε» οι συνεργάτες του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας λένε ότι αφενός συμβολίζει τον στόχο της ηγεσίας του κόμματος και αφετέρου τη διεκδίκηση της αλλαγής της πορείας της χώρας.

Για το πρώτο προεκλογικό σποτ, τέλος, το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα επιλέχθηκαν εικόνες από την εγκαίνια των γραφείων της Αθήνας όπου ο νεαρός Μακεδόνας πολιτικός χαιρέτισε και συνομίλησε με εκατοντάδες νέους ανθρώπους.
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης