Κωστής Αϊβαλιώτης: 39 στελέχη της ΝΔ ζητούν να κατέβω για πρόεδρος!

Κωστής Αϊβαλιώτης: 39 στελέχη της ΝΔ ζητούν να κατέβω για πρόεδρος!

Αν δω Βορίδη υποψήφιο, θα κατέβω κι εγώ και «τον στέλνω» χαλαρά, δηλώνει μέσω του λογαριασμού του το στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού

Κωστής Αϊβαλιώτης: 39 στελέχη της ΝΔ ζητούν να κατέβω για πρόεδρος!
Σε μια... απίστευτη «αποκάλυψη» προέβη το στέλεχος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, ενώ στη Νέα Δημοκρατία έχει ξεκινήσει η μάχη της διαδοχής: «39 στελεχη της ΝΔ  εχουν ζητησει εγγραφως να ειμαι υποψηφιος αρχηγος», γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην βουλευτής!  

Μάλιστα, συνεχίζει, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως στην περίπτωση που ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο πρώην συνάδελφός του στο ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, τότε κι εκείνος θα κατέβει υποψήφιος και «θα τον στείλει, χαλαρά». Ο Κωστής Αϊβαλιώτης είναι ένας από τους πιο δραστήριους πολιτικούς στο Twitter, με το λογαριασμό του να έχει πάνω από 15.800 «τιτιβίσματα», ενώ οι ακόλουθοί του είναι σχεδόν 3.000. 



Κλείσιμο


Η δήλωσή του πάντως δεν πέρασε απαρατήρητοι από τους υπόλοιπους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, που άρχισαν την πλάκα και σε χρόνο-ρεκόρ έκαναν δεύτερο τρεντ στο ελληνικό Twitter (πίσω μόνο από το #Volkswagen), το #kostis_for_president (Κωστής για πρόεδρος).



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης