LIVE

Κορωνοϊός

Ρυθμιστής της εκλογικής μάχης επιχειρεί να αναδειχθεί ο Λαφαζάνης

Ρυθμιστής της εκλογικής μάχης επιχειρεί να αναδειχθεί ο Λαφαζάνης

Η εναλλακτική της «Λαϊκής Ενότητας» με εθνικό νόμισμα και εθνικοποίηση τραπεζών
Ρυθμιστής της εκλογικής μάχης και αυθεντικός αντιμνημονιακός πόλος της "επόμενης ημέρας" επιχειρεί να αναδειχθεί η "Λαϊκή Ενότητα".

Ο επικεφαλής της νεοσύστατης πολιτικής δύναμης Παναγιωτης Λαφαζανης κατα την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της "ΛΑΕ" περιέγραψε την δίκη τους εναλλακτική λύση για την έξοδο της χώρας απο τις πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας. Τον οδικό άξονα που επαναφέρει το "προγραμμα Θεσσαλονίκης" αλλά που η υλοποίηση του περνά μεσα απο την υιοθέτηση εθνικού νομίσματος. Εκτος αυτών ο κ. Λαφαζανης επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν προχωρημένες συνομιλίες με τον κ. Μανώλη Γλέζο και εξέφρασε την ελπίδα να καταλήξουν με την συμμετοχή στις λίστες του γνωστού αγωνιστή της Αριστεράς. Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα προς όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς αν και χαρακτήρισε "μυωπική" την τακτική του ΚΚΕ να αναγορεύει την "ΛΑΕ" σε βασικό του αντίπαλο.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Στάθης Λεωτσάκος, ο Δημήτρης Στρατούλης, η Νάντια Βαλαβάνη, η Ραχήλ Μακρή, ο Αλεκος Καλυβης, ο Πετρος Παπακωνσταντινου, ο αντώνης Νταβανελος, η Μαρια Μπόλαρη, η Μανία Παπαδημητριου, συνδικαλιστές και στελέχη του "Νέου Αγωνιστή".

Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, η Λαϊκή Ενότητα γεννήθηκε με ταχύτητα αστραπής, προκειμένου να υπάρξει ένα δυνατό και αποφασιστικό εγχείρημα ως ριζοσπαστική απάντηση στο νέο μνημονιακό συνεταιρισμό Συριζα με τη ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

«Είμαστε μέτωπο που αποκτά δυναμική στα πιο φτωχά στρώματα της κοινωνίας και της νέας γενιάς, που σκοπεύουμε να πάρει την σκυτάλη για μια νέα Ελλάδα χωρίς μνημόνια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης για να προσθέσει "Επιθυμούμε άμεση συμμετοχή μελών μας στη λήψη αποφάσεων. Είμαστε πρωτότυπο πείραμα δημοκρατίας, που πρωτοεμφανίστηκε από το ΕΑΜ και την κυβέρνηση των βουνών".

Για την προγραμματική διακήρυξη

«Η προγραμματική διακήρυξη συντάχθηκε με πλατιά συμμετοχή, αλλά δεν ειναι θέσφατο. Είναι η αφετηρία μεγάλης προγραμματικής προσπάθειας» τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν θα ασχοληθώ με τα μνημόνια και ειδικά με το τρίτο, που δεν αντέχει κριτικής. Το τρίτο μνημόνιο αποτελεί την απόλυτη καταστροφή χώρας. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του τρίτου μνημονίου και των υπολοίπων: κουτσουρεμένο περαιτέρω σε μισθούς και συντάξεις, πλήττει τη νεολαία και οδηγούμεθα σε μια Ελλάδα που θα έχει 150 ευρώ κατώτατη σύνταξη και 220 ευρώ κατώτατο μισθό».

«Δεν ειναι μόνο αυτά τα θύματα του τρίτου μνημονίου» παρατήρησε. «Ο στόχος είναι η περιφέρεια, ο αγροτικός κόσμος, που θέλει να τον αφανίσει. Η ύπαιθρος έχει ερημωθεί. Ακαλλιέργητες εκτάσεις και με τη φορολογία δίνεται η χαριστική βολή. Κι οι διατάξεις για φρέσκο γάλα είναι καταστροφή και για τους κτηνοτρόφους».

«Η ΛΑΕ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτελέσει ουσιαστική αντιπολίτευση και έχει εναλλακτική προταση με άμεση κυβερνητική προοπτική-προοπτική εξουσίας με σοσιαλιστικό ορίζοντα. Δεν είναι σωστό να αναφερόμαστε μόνο στην Ευρώπη. Η Ελλάδα χρειάζεται τετραδιάστατη προοπτική, ώστε, εκτός Ευρώπης, να επεκταθεί σε Μεσόγειο, Βαλκάνια, Ανατολή, Ασία, Λατινική Αμερική» είπε επίσης.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη, η ΛΑΕ περιλαμβάνει στην προγραμματική της διακήρυξη τα παρακάτω:

- Ακυρώνει το τρίτο μνημόνιο μαζί με προηγούμενα και βάζει τέλος στην πολιτική λιτότητας.
- Όλες οι μειώσεις μισθών και συντάξεων του 3ου Μνημονίου καταργούνται
- Καταργείται η αύξηση ΦΠΑ
- Στόχος η αύξηση μισθών και συντάξεων
- Αποκατάσταση συλλογικών συμβάσεων
- Τέρμα στη φορο-λεηλασία μικρομεσαίων εισοδημάτων
- Αφορολόγητο 12.000 ευρώ για όλα τα εισοδήματα
- Κατάργηση ΕΝΦΙΑ και αντικατάστασή του με νέους δίκαιους δείκτες φορολόγησης, που βασίζονται στα πραγματικά εισοδήματα
- Εθνικοποίηση όλων των τραπεζών με εγγύηση καταθέσεων
- Νέος ρόλος τραπεζών με αναπτυξιακό κοινωνικό πρόσημο
- Αποφασιστική σεισάχθεια που ειναι απαραίτητη
- Κατάργηση ΤΑΙΠΕΔ και δεν ιδρύεται το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων
- Σταματάμε τις ιδιωτικοποιήσεις
- Ματαιώνουμε ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων, λιμανιών, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Ελληνικού
- Εκμετάλλευση δημοσίων στρατηγικών επιχειρήσεων με κρατικοποιήσεις
- Σταματάμε τη διάλυση και συρρίκνωση της ΔΕΗ.
- Αποκατάσταση ισχυρής ρευστότητας στην οικονομία για αναπτυξιακή τροχιά.
- Χρηματοδότηση στην οικονομία για διαμόρφωση μεγάλου δημοσίου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
- Θα χρηματοδοτήσουμε με ευνοϊκούς όρους την ελληνική οικονομία, χωρίς τα στενά τραπεζικά κριτήρια και την τραπεζική διαφθορά. Νέα κριτήρια, που θα περιέχουν και ρίσκο, ανοικτά προς τη μικρομεσαία επιχείρηση
- Προχωρούμε σε σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης.
- Φέρνουμε τη δημοκρατία με το λαό κυρίαρχο και συμμέτοχο. Σήμερα έχουμε δικτατορία μνημονιακή του χρηματιστικού κεφαλαίου και του ευρώ. Τέρμα οι εκβιασμοί.
- Κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος. Τέρμα σε πολιτικές εθνικης υποτέλειας. Δράσεις διεθνών ενεργειακών, πολιτικών και οικονομικών σχέσεων. Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι μόνο ένα ευρωατλαντικό οικόπεδο. Έκανα μια σημαντική συμφωνία για αγωγό φυσικού αερίου που, αν υπάρξει συνέχεια, θα φέρει οφέλη. Φοβάμαι ότι μετά το νέο μνημόνιο θα μείνει μετέωρο και θα είναι θανάσιμο πισώπλατο μαχαίρωμα στην εθνική οικονομία.

Για το εθνικό νόμισμα

Προϋπόθεση εφαρμογής ριζοσπαστικού προγράμματος είναι να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Και συνέχισε: «Είναι αδύνατο εντός ευρω να εφαρμόσουμε ένα τέτοιο προοδευτικό πρόγραμμα, όχι γιατί έχουμε προκατάληψη, αλλά γιατί το ευρώ και η ευρωζώνη δεν είναι απλά ένα συμμαχικό σχήμα, αλλά σχήμα εκθεμελίωσης της χώρας μας. Δεν μπορει να εφαρμοστεί το πρόγραμμά μας στο ευρώ. Θέλει εθνικό νόμισμα. Το εθνικό νόμισμα δεν ειναι φετίχ, αλλά εργαλείο, για να ανοίξουμε προοδευτικό και αναπτυξιακό δρόμο για τη χώρα. Θα μας δώσει ευχέρεια για ανεξάρτητη οικονομική πολιτική, θα αυξήσει τις εξαγωγές, θα μειώσει τις εισαγωγές και θα τονώσει τον τουρισμό». 

«Το εθνικό νόμισμα είναι εργαλείο για να φύγουμε απο νομισματικές υποδουλώσεις. Με το εθνικό νόμισμα θα εχουμε τη δυνατότητα να ενισχύουμε και το Δημόσιο και την οικονομία με ρευστότητα. Γι' αυτο θελουμε το εθνικό νόμισμα και έξοδο από την ευρωζώνη με σύγκρουση με της νεοφιλελεύθερες δυνάμεις της ευρωζώνης, που κινείται όλο και πιο αντιδημοκρατικά» προσέθεσε.

Για ΚΚΕ - Γλέζο - Σακοράφα

«Στο ΚΚΕ έχουμε φίλους και συντρόφους» είπε ο κ. Λαφαζάνης. «Θα το λύσουμε γιατί κάποιοι από την ηγεσία του επιδίδονται σε ανοίκειες επιθέσεις και αναγορεύουν τη ΛΑΕ σε κύριο αντίπαλο».

«Δεν είμαστε αντίπαλοι και εχθροί. Αυτή είναι μυωπική τακτική και το ξέρει ο κόσμος της Αριστεράς» ξεκαθάρισε. «Απευθυνόμαστε σε όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς και στο ΚΚΕ, για να δώσουμε μαζί την εκλογική μάχη».

«Είμαστε σε διάλογο με τον Μανώλη Γλέζο και ελπίζουμε σύντομα να έχει θετικό αποτέλεσμα, ανάλογο με αυτό της Ζωής Κωνσταντοπούλου» σημείωσε ακόμη.

Για να προσθέσει: «Είναι τιμή μας που έχουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, που αντιστάθηκε σθεναρά σε όσους επιχείρησαν να κάνουν κουρελόχαρτο το Σύνταγμα. Ελπίζουμε και με τον Μανώλη Γλέζο να έχουμε αποτέλεσμα και βεβαίως με τη Σοφία Σακοράφα, την οποία εκτιμούμε. Εκτιμούμε πολλούς από τον ΣΥΡΙΖΑ, που είτε παραμένουν είτε ταλαντεύονται. Δεν κλείνουμε την πόρτα, δεν βάζουμε "Χ" σε ανθρώπους. «Πολλοί είναι διχασμένοι, με το ένα πόδι εκεί, με το ένα πόδι εδώ».

Εξω από την ευρωζώνη, μέσα στην ΕΕ 

«Η κυβέρνηση που θα προκύψει, θα έχει κορμό το μνημόνιο. Σε αυτές τις κυβερνήσεις δεν έχουμε θέση. Αν το θέλαμε, θα είχαμε παραμείνει στην προηγούμενη» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Και συνέχισε: «Για ευρυζωνικές καταστάσεις, η διακήρυξή μας λέει ότι φεύγουμε από την ευρωζώνη και συγκρουόμαστε με σκληρές αποφάσεις της ΕΕ. Θέτουμε θέμα εξόδου από την ευρωζώνη, δεν θέτουμε άμεσα θέμα εξόδου από την ΕΕ. Εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας. Αν στην πορεία εφαρμογής προκύψουν εμπόδια από το πλαίσιο της ΕΕ, εμείς θα προσφύγουμε σε δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο λαός τι θα επιλέξει». 

Δημόσιο χρέος

«Δεν μπορεί να αποπληρωθεί» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ, «εκτός και αν εξοντώσουμε τον ελληνικο λαό. Χρειάζεται διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους. Θα το κάνουμε με όλα τα δημοκρατικά μέσα που διαθέτουμε. Η διαδικασία της Βουλής με την Επιτροπή είναι θετικό βήμα, που πρέπει να αξιοποιηθεί. Το χρέος μπαίνει ως θηλιά στο λαιμό των πολιτών». 

«Μπορούμε να πετύχουμε όσα λέμε, όπως τα κατάφεραν όσοι μας κουνούν το δάχτυλο. Πρόσφατα διαγράφηκε χρέος στο Ιράκ, το ίδιο και στην Ουκρανία. Γιατι όχι στην Ελλάδα;» σημείωσε ακόμη.

Δημοσκοπήσεις

«Πολλά δεν φαίνονταν και πολλά έγιναν» τόνισε, σχολιάζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από 4% έγινε κυβέρνηση».

«Η ΛΑΕ είναι η δύναμη που γρήγορα θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και από κυβερνητική θέση. Οι δημοσκοπήσεις έχουν γίνει κουρελόχαρτο. Θα διαψευστούν. Το πολιτικό σκηνικό δεν θα διαμορφωθεί από τη διαπλεκόμενη μιντιοκρατία» τόνισε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (36)

Aristerofanis

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ δεν ειναι κανενα σταλινικο μορφωμα, η καταλοιπο μιας ξεπερασμενης εποχης που περασε ανεπιστρεπτι για την Αριστερα, ειναι =μπροσταρης = στην διαφυλαξη του =ΟΧΙ του 61,3% του λαου μας ,που δεν ηθελε μνημονια και βρεθηκε στον =κυκλωνα= και στο =Τριγωνο των Βερμουδων= με το τριτο και χειροτερο μνημονιο =των συμβιβασμενων= της Αριστερας, παραμενει ΕΝΑΝΤΙΑ στην λιτοτητα ,την ανεργια,και την εξαρτηση απο τους τοκογλυφους -δανειστες, αναχωμα και ζωντανο εμποδιο, σε ενα νεο διασυρμο της Αριστερας ,στην χωρα μας ,γιαυτο θα αγωνιστει,οχι σαν συνδιαχειριστης ,συνοδοιπορος,η μεσολαβητης!!!

Santinista

ο Λένιν δεν ήταν δικτάτορας αλλά ο εκπρόσωπος του λαού στη λαοκρατία. H έξοδος από το ευρώ είναι αναγκαία, όμως δεν αρκεί για τη λύση του κοινωνικού προβλήματος. απαιτούνται η έξοδος από την ΕΕ, η κατάργηση του καπιταλισμού και ο σοσιαλιστικός μετασχηματισμός της κοινωνίας. όσο η Ελλάδα έχει καπιταλισμό είτε με ευρώ είτε με δραχμή είμαστε καταδικασμένοι.

@sadinista

ξερεις τι σημαινει δικτατορας?Καποιος που εχει απολυτη εξουσια και δεν κανει εκλογες .Οτι ακριβως ενανε ο λενιν

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΑΛΙΜΠΑΝ

Santinista,κοψε τα ληγμενα ρε βλητο που σου δινουν τα αναρχομαστουρια..Εχεις καψει φλαντζα βλακομουτρο της ανταρσυα..Αντε ξεκουμπισου με το σκυλολοι σου και πατε να ζησετε στο πακισταν..Ουσττ μπιχλαρη αναρχοαπλυτε εθνορατσιστη και σταλινοφασιστα..Ουσττ αναρχοταλιμπαν γραφικεεε ...

liberalism

Εχει πισω την αφισα του δικτατορα λενιν.Ναι αυτος που εσφαξε εκατομμυρια Δημιουργησε μυστικη αστυνομια που εκτελουσε καθημερινα χιλιαδες ατομα .Ειναι ντροπη για την ανθροπωτητα να θαυμαζει κανεις αυτους που αιματοκυλισαν τον πλανητη.Φανταστειτε καποιος να ειχε αφισα του δικτατορα χιτλερ.Δεν το συζητω καν οτι θα γινοταν θυελα αντιδρασεων .Για τον δικτατορα λενιν δεν λει κανεις τιποτα στην ελλαδα.Σε αλλες χωρες τσεχια πολωνια κλπ ειναι αδικημα και τιμωρεισαι με προστιμο η ακομα και φυλακιση 6 μηνες αμα θαυμαζεις τετιους δολοφονους

το κερατο μου

Ο βλακας θελει να μας παει πισω στην εποχη του Λενιν?Ειναι ποτε δυνατον να υπαρχουν τετοια απολιθωματα και να διεκδικουν την εξουσια στην ελλαδα με σφυροδρεπανα?Δεν θελω ρε ουτε Λενιν ουτε Σταλιν προτιμω τα μνημονια απο τα μνημοσηνα που θα μας κανετε αν ποτε ποτε ποτε κανετε κουμαντο στην χωρα.

ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΖΑΦΑΖΑΝΩΦ?.....ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ?

ΧΚ

Καληνύχτα σταλινικό απολίθωμα, γνήσιε εκπρόσωπε του φραπεδοφόρου κομμουνιστοκηφηναριού.

Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ

Βλέπω την αφίσα πίσω του. Ας του πει κάποιος οτι το σφυρί πλέον έχει αντικατάσταθει από ηλεκτρικά ή υδραυλικά μηχανήματα, το δρεπάνι από αλωνιστικές μηχανές, ο δε Λένιν έχει πεθάνει εδω και 90 χρόνια. Εκει οπου έχει μεινει, θα μας ξαναγυρίσει με τις παλαβες ιδέες του. Να σπάμε πέτρες με σφυριά και να κόβουμε το στάρι με δρεπάνια. Οπως οι ζηλωτές στην μονή Εσφιγμένου που πιστεύουν ακομα oτι είμαστε στην εποχή του σχίσματος των εκκλησιων. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΑΡΜΠΑ. ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ.

αχ Παναγιώτη μου

Τώρα πιά δεν μπορείς να ρυθμίσει κάτι . Η όλη φωτό είναι για κλαυσίγελους και ο ειδικός του μοντάζ διαθέτει αρκετή φαντασία και απίθανο χιούμορ . Παναγιώτη μου θα χρεωθείς πολύ άσχημα τόσο για την πτώση του Τσίπρα όσο και για την επανακατάληψη της τρίτης θέσης απο το μαύρο τέρας . Θα πηγαίνεις για Τσίπρα , σφαλιάρες θα σου δίνουν . Θα πηγαίνεις προς κκε , κλωτσιές θα σε γεμίζουν . Και μεταξύ μας Παναγιώτη μου , αυτή είναι η κατάληξη κάθε γυρολόγου ....

ΤΑΣΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ? Η Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 21σεπτ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥΣ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ!....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!...ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ...ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ!....ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΦΡΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!....ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!.....ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΟΜΟΥΤΡΟ!

Άσε τους νεκρούς να προχωρούν !

Προχώρα ολοταχώς Λαφαζάνη και μην ακούς τα κοράκια του σκούζουν , είναι που θα χάσουν πολλά αν τους περιλάβεις ! F/Xal/ki

ΛΑΦΑΖΑΝ Ο ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ

Ο Λαφαζάνης θα περιλάβει κάποιον;; Θα αστειευεσαι!! Πότε ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΗΓΕΤΗΣ;; Μιά ζωή σφουγγοκωλάριος ήταν κάποιου άλλου, απο τον οποίον αντλούσε εξουσία. Πχ του Φλωράκη που τον ειχε βάλει να του προβλέπει τις απαντήσεις (!!!!!) στις ερωτήσεις, τοτε με την συγκυβέρνηση με την ΝΔ. Υπήρχε περίπτωση ο οποιοσδήποτε ΗΓΕΤΗΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟς ΠΑΙΔΙΟΘΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΚΙΟ ΝΕΟ ΠΡΌΕΔΡΟ;; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΙ;; ΤΡΙΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΉ Ο ΛΑΦΑΖΑΝ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης