Τσίπρας: Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον Μεϊμαράκη για «αυτοφωράκια», όχι εγώ

Τσίπρας: Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον Μεϊμαράκη για «αυτοφωράκια», όχι εγώ

Τόνισε πως πρέπει επιτέλους «να κάνουμε τα αυτονόητα πράξη»

Τσίπρας: Οι βαρόνοι της ΝΔ θέλουν τον Μεϊμαράκη για «αυτοφωράκια», όχι εγώ
«Ξαναπιάνουμε το νήμα από εδώ από την Κρήτη και τα Χανιά, για την προσπάθεια που ξεκίνησε στις 25 Γενάρη», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας το μεσημέρι της Τρίτης από το Καστέλι Κισσάμου.

Μιλώντας σε συγκέντρωση με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου ο κ. Τσίπρας τόνισε πως πρέπει επιτέλους «να κάνουμε τα αυτονόητα πράξη», σημειώνοντας πως «υπάρχουν παθογένειες, μεγάλες παθογένειες για τις οποίες δεν φταίνε οι έξω, φταίμε εμείς που τις δημιουργήσαμε, τις ανεχτήκαμε και τις ανεχόμαστε».

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη ειλικρινής δέσμευση και υπόσχεση που δίνει είναι ότι με το ίδιο θάρρος, με το ίδιο πείσμα που δώσαμε τη μάχη με τους έξω και σταθήκαμε όρθιοι, «θα δώσουμε  τη μάχη μέσα, με τα μεγάλα συμφέροντα, τις μεγάλες παθογένειες που κρατάνε πίσω τις δυνατότητες του τόπου μας και του λαού μας για δημιουργία».

Την ίδια ώρα, κάνοντας λόγο για «κάστρα που πέφτουν εκ των έσω» αλλά και «αυτοφωράκηδες» ο κ. Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική αντιστοίχως στους κ.κ. Λαφαζάνη και Μεϊμαράκη, ενώ κάλεσε την Κρήτη να δώσει πρώτη το πρόταγμα της νέας εκλογικής μάχης.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας στον κ. Μεϊμαράκη, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε ότι ο κ. Τσίπρας ψάχνει για «αυτοφωράκια», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «οι βαρόνοι της Ν.Δ. θέλουν τον Μεϊμαράκη για αυτοφωράκια».



Παράλληλα, ο  Αλέξης Τσίπρας κάλεσε σε «επανάσταση του αυτονόητου», διευκρινίζοντας ότι η κρίση στη χώρα τα τελευταία χρόνια ήταν αποτέλεσμα κακών επιλογών, μιας εκδικητικής στάσης των Ευρωπαίων εταίρων, αλλά και εσωτερικών παθογενειών για τις οποίες φταίμε εμείς οι ίδιοι και πρέπει να εξαλείψουμε.



Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για ζητήματα του αγροτικού τομέα, της στήριξης και αναδιάρθρωσής του, ενώ αναφέρθηκε και στην περίπτωση των προϊόντων της Κρήτης τα οποία όχι μόνο δεν προωθούνται στο πλαίσιο μιας στοχευμένης τουριστικής προβολής αλλά εισάγονται και από το εξωτερικό.



Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης