Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης δούλευε από την αρχή για επιστροφή στη δραχμή

Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης δούλευε από την αρχή για επιστροφή στη δραχμή

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ ο κ. Βαρουφάκης «προκάλεσε συνειδητά τους Ευρωπαίους», υλοποιώντας το σχέδιό του για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Μπακογιάννη: Ο Βαρουφάκης δούλευε από την αρχή για επιστροφή στη δραχμή
Για ενορχηστρωμένο σχέδιο κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνοντας ότι «δούλευε από την πρώτη στιγμή για να μην πετύχει η διαπραγμάτευση».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η βουλευτής της ΝΔ είπε ανοιχτά ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ ότι δούλευε εξ αρχής για την έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή.

Σύμφωνα με τη βουλευτή της ΝΔ ο κ. Βαρουφάκης «προκάλεσε συνειδητά τους Ευρωπαίους», υλοποιώντας το σχέδιό του για επιστροφή στη δραχμή. 
Κλείσιμο

Αναφορικά με τις πολιτικές εξελίξεις μετά τη χθεσινή υπερψήφιση των μέτρων αλλά και το ρήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός έχει εντολή και έχει δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσει τα μέτρα και θα ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα. Εκτίμησε ακόμη ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ευρύτατο ανασχηματισμό, σχηματίζοντας μια κυβέρνηση ανοχής.

Ερωτώμενη για τα εσωκομματικά της ΝΔ, είπε ότι οι διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου «θα γίνουν στην ώρα τους». «Θέμα εσωτερικό στη ΝΔ δεν ανοίγω» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης