Άδωνις Γεωργιάδης: Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν παραιτηθεί η Ζωή

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν παραιτηθεί η Ζωή

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα θέσει θέμα δεδηλωμένης, τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή την στιγμή αυτό που έχει σημασία είναι η επίτευξη συμφωνίας


Άδωνις Γεωργιάδης: Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν παραιτηθεί η Ζωή
«Σαμποτέρ» της προσπάθειας της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού να κλείσει η συμφωνία χαρακτήρισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ επισήμανε ότι η πρόεδρος της Βουλής καθυστέρησε περίπου 4 ώρες την έναρξη της συζήτησης και πως δεν είναι μόνο ότι είπε παρών αλλά "λειτούργησε όσο πιο πολύ μπορούσε ως σαμποτέρ της προσπάθειας του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και της Βουλής για να κλείσει αυτή τη συμφωνία και νομίζω δεν υπάρχει προηγούμενο".

«Δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ πρόεδρος Βουλής που αντιπολιτεύεται με τόσο σφοδρό τρόπο την κυβέρνησή του», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει την πιθανή παραίτηση της προέδρου της Βουλής δήλωσε:  «Πλάκα κάνετε; Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν γίνει αυτό!».

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «ακόμα συμφωνία δεν έχουμε» αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι «έχουμε έναν πρωθυπουργό που ταξιδεύει και ο υπουργός του με τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική στήριξη απο όση είχαν όλοι οι προηγούμενοι προκάτοχοί του τα προηγούμενα χρόνια».

Για τις ισορροπίες στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή τόνισε ότι «η σημερινή ισχύς του κ. Τσακαλώτου στο Eurogroup προέρχεται απο τη δύναμη που έδωσε η αντιπολίτευση" ενώ διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν θέτει θέμα δεδηλωμένης αν και όπως είπε "σε οποιαδήποτε άλλη κοινοβουλευτικη στιγμη εάν μια κυβέρνηση έχανε 17 βουλευτές σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία, το πρώτο πράγμα που θα έκανε η αντιπολίτευση θα ήταν να καταθέσει πράταση δυσπιστίας».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης