Ο Μηλιός με tweet αποχαιρετά τον οικονομικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μηλιός με tweet αποχαιρετά τον οικονομικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή δεν εξελέγη στη νέα πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ - Είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη διαπραγμευτική τακτική και πτυχές της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης

Ο Μηλιός με tweet αποχαιρετά τον οικονομικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ
Σε αιφνίδιο(;) αποχαιρετισμό από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο εκ των βασικών στελεχών της οικονομικής πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος Γιάννης Μηλιός.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μηλιός έγραψε: «Τμήμα οικονομικής πολιτικής, αποχαιρετισμός. Με ευγνωμοσύνη για την εκτίμηση, τη συντροφικότητα, την εμπιστοσύνη».




Κλείσιμο
Ο κύριος Μηλιός κατείχε τη θέση του τομεάρχη Οικνομικών ως μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά, όμως, την τελευταία κεντρική επιτροπή δεν επανεξελέγη οπότε αυτοδικαίως αφήνει τον τομέα, τον οποίο αναλαμβάνει ο κύριος Αλέκος Καλύβης.

Σήμερα, δε, συνεδρίασε η πολιτική γραμματεία που ασχολήθηκε με την κατανομή των τομέων και των ρόλων

Βεβαίως οι παροικούντες την Κουμουνδούρου λένε ότι ο κύριος Μηλιός είχε δυσαρέσκεια για την οικονομική πολιτκή της κυβέρνησης την οποία είχε εκφράσει με την αρθρογραφία του όσον αφορά τον τρόπο διαπραγμάτευσης αλλά και με την ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Κομματικές πηγές προσθέτουν ότι υπήρχε και δυσαρέσκεια επειδή δεν αξιοποιήθηκε μετά την νίκη τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τις ίδιες πηγές να συμπληρώνουν ότι θα περίμενε να είναι μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας.

Ενδεικτική της δυσαρέσκειας είναι η ανάρτησή του - πάλι στο Twitter - στις 14 Μαρτίου όταν «φωτογράφιζε» τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και απαντούσε έμμεσα στη δήλωση του ΥΠΟΙΚ ότι «μπορούμε να αναστείλουμε την εφαρμογή ορισμένων προεκλογικών μας υποσχέσεων, ώστε να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη με τους εταίρους και δανειστές».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης