Μιχαλολιάκος: Μοναδικός μου αντίπαλος στον Πειραιά τα προβλήματα της πόλης

Μιχαλολιάκος: Μοναδικός μου αντίπαλος στον Πειραιά τα προβλήματα της πόλης

Δεν με ανησυχεί η υποψηφιότητα Μώραλη για τον δήμο, τονίζει ο δήμαρχος Πειραιά - Πώς σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μώραλη


Μιχαλολιάκος: Μοναδικός μου αντίπαλος στον Πειραιά τα προβλήματα της πόλης
Καμία ανησυχία δεν διακατέχει, όπως δηλώνει ο ίδιος, τον δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, από την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννη Μωράλη για τον δήμο Πειραιά στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μοναδικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα της πόλης, λέει ο κ. Μιχαλολιάκος τονίζοντας παράλληλα ότι οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού στο μεγάλο λιμάνι μπορεί να ψηφίζουν διάφορα κόμματα.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας των κυρίων Ι. Μώραλη και Β. Μαρινάκη τόνισε: «Εδώ το σύστημα επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων δεν επιστρατεύει απλά τις εφεδρείες του. Κυριολεκτικά δίνει τα ρέστα του».

«Η συστράτευση των πολιτών του Πειραιά με την απήχηση, που είχε από την πρώτη στιγμή, φαίνεται ότι τάραξε τον ύπνο των δυνάμεων, που προσπαθούν, αγωνιωδώς, να παραμείνουν αγκιστρωμένες στην εξουσία. Έχουμε εμπιστοσύνη στις Πειραιώτισσες και στους Πειραιώτες. Είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Πειραιάς θα νικήσει» κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης