Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Φώτη Κουβέλη

Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Φώτη Κουβέλη

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ένιωσε ξαφνική ζάλη και εμφάνισε υπόταση ενώ ήταν έτοιμος να πετάξει από το «Ελ. Βενιζέλος» για περιοδεία στην Καβάλα - Τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείτο από ίωση

“Μόλις γράψει 5 ευρώ, σταμάτα να κατέβω!”
Δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του Φώτη Κουβέλη
Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έφτασε  με ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ στις 10:40 ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά την ξαφνική ζάλη που ένιωσε, ενώ ήταν έτοιμος να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Καβάλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον διευθυντή της Α' Παθολογικής κλινικής κ. Χρήστο Μιχαηλίδη η κατάσταση του κ. Κουβέλη δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία:
 
«Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης εξετάσθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο μας για αναφερόμενο αίσθημα ζάλης. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.  Παρά ταύτα θα παραμείνει στο Νοσοκομείο μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου».

Αρχικά ο κ. Κουβέλης οδηγήθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου με τους γιατρούς να προτείνουν την μεταφορά του σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Όπως διαιστώθηκε σε πρώτη φάση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε πολύ χαμηλή πίεση.

Οι πρώτες πληροφορίες από στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΔΗΜΑΡ έλεγαν ότι δεν φαίνεται να έχει κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό.
Κλείσιμο

Ο κ. Κουβέλης τις τελευταίες ημέρες ταλαιωπορούταν από ίωση, η οποια προφανώς τον κατέβαλε. Ο ίδιος αισθάνεται, ήδη, πολύ καλύτερα και θέλει να αποχωρήσει από το νοσοκομείο αλλά οι θεράποντες ιατροί επιμένουν ότι πρέπει να υποβληθεί σε ένα συνολικό τσεκ-απ.

Ο κ. Κουβέλης επρόκειτο να αναχωρήσει για περιοδεία στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά την εξέλιξη η περιοδεία ακυρώθηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης