Δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα

Δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα

Επί ώρες απαντούσαν σε ερωτήματα για το πώς σβήστηκαν τα ονόματα των εξαδέλφων του πρώην υπουργού Οικονομικών από την αρχική λίστα Λαγκάρντ και πώς μεταφέρθηκαν τα ονόματα των 2062 καταθετών από το cd στο στικάκι που «χάθηκε» από το γραφείο του Γ.Παπακωνσταντίνου

Δύο συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου κατέθεσαν στον οικονομικό εισαγγελέα
Κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσαν δύο από τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στους οικονομικούς εισαγγελείς για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ .

Οι καταθέσεις έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται, προκειμένου να εξακριβωθεί το οργανόγραμμα του γραφείου του πρώην υπουργού Οικονομικών, δεδομένου ότι ο ίδιος ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ότι είχε δώσει τη λίστα για φύλαξη στο γραφείο του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μάρτυρες (γυναίκα η μία εξ αυτών) ρωτήθηκαν ποιος μετέτρεψε τα αρχεία της λίστας από το CD (μορφή Excel), που είχε παραδοθεί σε USB και αν γνωρίζουν ποιος έδωσε την εντολή για την αφαίρεση των τριών ονομάτων που περιέχονταν στη λίστα.

Εάν εντοπιστεί το πρόσωπο που έκανε την αλλαγή και την αφαίρεση των ονομάτων των εξαδέλφων του πρώην υπουργού, θα διωχθεί επίσης ποινικά.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης