Κόντρα Μανιάτη - Λοβέρδου για την επιστολή σε Βενιζέλο

Κόντρα Μανιάτη - Λοβέρδου για την επιστολή σε Βενιζέλο

Γ. Μανιάτης: «Αγαπητέ Ανδρέα, χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας».

Κόντρα Μανιάτη - Λοβέρδου για την επιστολή σε Βενιζέλο
«Αγαπητέ Ανδρέα, χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας» απαντά ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης στην επιστολή του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Και συνεχίζει ο κ. Μανιάτης: «Η ΚΟ της παρούσας βουλευτικής περιόδου λειτουργεί με απόλυτα συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο και αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν τη βουλή και την κυβέρνηση.  Συλλογικά, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Κορυφαία βέβαια απόφαση της ΚΟ ήταν αυτή που καθόρισε τη στάση μας στη χθεσινή καταλυτική ψηφοφορία. Αυτή η συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της ΚΟ συνεχίζεται όλον τον καιρό που εσύ δεν μετέχεις στις διαδικασίες της. Έχουμε τώρα ενώπιόν μας τη συζήτηση του προϋπολογισμού, που αρχίζει σήμερα»

«Παράλληλα, όπως γνωρίζεις, με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη συγκληθεί το συντακτικό συνέδριο της παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες για την προσυνεδριακή και τη συνεδριακή διαδικασία» καταλήγει ο κ. Μανιάτης, απευθυνόμενος στον κ. Λοβέρδο.

Άμεση ήταν η αντίδραση στενών συνεργατών του κ. Ανδρέα Λοβέρδου στην επιστολή του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Μανιάτη.

«Κύκλοι» του πρώην υπουργού, μιλώντας στο protothema.gr, κατ’ αρχήν σημειώνουν ότι δεν έστειλαν επιστολή στον κ. Μανιάτη, αλλά στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Κλείσιμο

Επιμένουν στην πρότασή τους, επίσης, για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, θέμα για το οποίο δεν απαντά ο κ. Μανιάτης στην επιστολή του. Και αναρωτιούνται: «Δηλαδή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα συγκληθεί ξανά μέχρι το Συνέδριο;».

Τέλος, υπογραμμίζουν με νόημα πως μετά τη χθεσινή ψηφοφορία και τον περιορισμό του αριθμού των βουλευτών του κόμματος σε νέο ιστορικό χαμηλό, «οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου δεν έχουν καταλάβει τίποτα».


 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης