Ο καβγάς του Ν.Μιχαλολιάκου με τον δημοσιογράφο του Σκάι

Ο καβγάς του Ν.Μιχαλολιάκου με τον δημοσιογράφο του Σκάι

«Μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε φασιστικά, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν», υποστήριξε ο γγ της Χ.Α.

Είκοσι νέα καταστήματα από την Τράπεζα Κύπρου έως τον Ιούλιο
Ο καβγάς του Ν.Μιχαλολιάκου με τον δημοσιογράφο του Σκάι
Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στις συνεντεύξεις του συνηθίζει να προκαλεί. Το νέο talk show του Σκάι «ευθέως» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη και ο δημοσιογράφος Κ.Μπογδάνος είχε επιλέξει ως προσκεκλημένο του τον κ.Μιχαλολιάκο.
 
Η ενώπιος ενωπίω συζήτηση όμως μεταβλήθηκε σε ένα συνεχή εριστικό διάλογο μεταξύ του παρουσιαστή και του γγ της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος κάθε τόσο απειλούσε να αποχωρήσει από το studio και ο δημοσιογράφος συνεχώς κατέβαλε προσπάθεια να μεταπείσει τον καλεσμένο του να παραμείνει στην εκπομπή. Ηταν άλλωστε και πρεμιέρα και χωρίς τον μοναδικό προσκεκλημένο θα έπρεπε υποχρεωτικά να διακοπεί και να σταματήσει στην μέση...
 
Ο κ. Μιχαλολιάκος ρωτήθηκε για τον φασιστικό χαιρετισμό που έκανε κατά τη διάρκεια του «φεστιβάλ» της νεολαίας της Χρυσής Αυγής.
Κλείσιμο
 
«Για τις 2.000 αυτοκτονίες του μνημονίου δε φταίει η Χρυσή Αυγή. Δεν χαιρετάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής. Αν δείτε τα πλάνα θα δείτε ότι ελάχιστοι χαιρέτισαν μ’ αυτό τον τρόπο. Εγώ δε στη διάρκεια της ομιλίας μου είπα ότι μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν».
 
Ο κ. Μιχαλολιάκος αρνήθηκε ότι η Χρυσή Αυγή ασπάζεται το Ναζισμό και ξεκαθάρισε ότι η ιδεολογία του κόμματός του είναι ο λαϊκός εθνικισμός.
 
«Δεν ασπάζομαι τον Ναζισμό. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές», είπε και τόνισε ότι ιδεολογικά εκφράζουν το καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά.
 
Μάλιστα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είπε:
 
«Σας πληροφορώ ότι και ο Μανόλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσαν ως νέοι στην ΕΟΝ».

Ο κ.Μιχαλολιάκος, επιτέθηκε στον ΣΚΑΙ και είπε πως δε πρόκειται να ξαναπάει σε εκπομπή του σταθμού γιατί προεκλογικά δεν τον είχαν καλέσει ούτε μια φορά «και αυτό είναι ξεφτίλα της ψευτοδημοκρατίας του καναλιού».
 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κ.Μπογδάνος είπε στο Ν.Μιχαλολιάκο- πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν έχουν αστυνομική φρουρά.
«Δεν έχω δει κανένα δημοσιογράφο εδώ μέσα στον ΣΚΑΪ να φρουρείται» , είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής δίνοντας την ευκαιρία στο γγ της Χρυσής Αυγής να τον διαψεύσει αναφέροντας το παράδειγμα του Ν.Ευαγγελάτου.
 
Αναφερόμενος ο δημοσιογράφος στις ομοιόμορφες στολές της Χ.Α. που έχουν γραμμένα πάνω τους συνθήματα όπως: «Να ξεβρομίσει ο τόπος», «να πάρουμε τους δρόμους», ο κ.Μιχαλολιάκος απάντησε: «Όπου βλέπεις να φοράνε ομοιόμορφες φανέλες δίπλα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι τάγματα εφόδου; Γιατί δεν απαντάς ρε χριστιανέ του Θεού; Άσε τη σάλτσα, ωχ! Παρακάτω θα πηγαίνεις γιατί δεν μπορείς να σταθείς πουθενά!».
 


Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης