Βγήκε από την Εντατική ο Αντ. Ρουπακιώτης

Βγήκε από την Εντατική ο Αντ. Ρουπακιώτης

Ομαλή και χωρίς επιπλοκές κυλά η μετεγχειρητική πορεία του υπουργού Δικαιοσύνης

Βγήκε από την Εντατική ο Αντ. Ρουπακιώτης
Ομαλή και χωρίς επιπλοκές κυλά η μετεγχειρητική πορεία του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, που τη Δεύτερα υποβλήθηκε εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο θάλαμο νοσηλείας της Νευροχειρουργικής  Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό δελτίο των θεραπόντων ιατρών του.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρουπακιώτης είχε μεταφερθεί το πρωί της Δευτέρας στο Αιγινήτειο νοσοκομείο έπειτα από επιμονή ημικρανία.

Κλείσιμο
Μετά τις πρώτες εξετάσεις κρίθηκε επιβεβλημένη η νοσηλεία του το μεσημέρι στο Αττικό νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε επιτυχώς, για να αντιμετωπιστεί περιορισμένης έκτασης αιμάτωμα στο κεφάλι.

Επίσκεψη Λυκουρέντζου στον Ρουπακιώτη 

Τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αντώνη Ρουπακιώτη, επισκέφθηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λυκουρεντζος.

Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς είναι άριστη και οι θεράποντες ιατροί που παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασής του είναι αισιόδοξοι, δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος κατά την έξοδό του.

«Όλα πηγαίνουν καλά», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαινέσω τη διοίκηση, το επιστημονικό ιατρικό και το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άμεση συνεργασία και προσφορά τους στην αντιμετώπιση του περιστατικού του κ. υπουργού. Ευχήθηκα στον κ. Ρουπακιώτη ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην άσκηση των καθηκόντων του».

Σε ερώτηση για το πως νιώθει ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Λυκουρέντζος απάντησε: «Νιώθει πάρα πολύ καλά και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τις ευχές τις οποίες μετέφερα, καθώς επίσης ευχαρίστησε το επιστημονικό προσωπικό για την προσφορά του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης