Επιτυχημένη η επέμβαση στον Αντ. Ρουπακιώτη

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Αντ. Ρουπακιώτη

Οι γιατροί αφαίρεσαν αιμάτωμα από τον εγκέφαλό του – Νοσηλεύεται στην Εντατική του Αττικού Νοσοκομείου – Την Τρίτη αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Αντ. Ρουπακιώτη
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα. Ο υπουργός Δικαιοσύνης χειρουργήθηκε από τον αναπληρωτή καθηγητή, διευθυντή της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν» Στάθη Μποβιάτση καθώς οι εξετάσεις του είχαν "δείξει" ένα παλαιό υποσκληρίδιο αιμάτωμα ελαφράς μορφής στο κεφάλι. Ο κ .Ρουπακιώτης θα νοσηλευτεί προληπτικά στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν». 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης τα τελευταία 24ωρα υπέφερε από έντονες ημικρανίες. Οι πρώτες ενοχλήσεις άρχισαν πριν από περίπου τρεις ημέρες. Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Ρουπακιώτης μετέβαινε κανονικά στο υπουργείο -ακόμη και το περασμένο Σάββατο-, πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργάτες του για θέματα του υπουργείου. 

Κλείσιμο
Τη Δευτέρα ωστόσο, ο κ. Ρουπακιώτης δεν μετέβη στο υπουργείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση της υγείας του. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες,ο υπουργός Δικαιοσύνης πήγε στο «Αιγινήτειο», όπου διαπιστώθηκε μικρό αιμάτωμα το οποίο μπορεί να προήλθε από εγκεφαλικό, ενώ στη συνέχεια πήγε στο «Αττικόν», όπου και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Στο πλευρό του βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο κ. Ρουπακιώτης είναι απολύτως καλά και οι γιατροί βεβαιώνουν πως επρόκειτο για μια επέμβαση χωρίς κινδύνους και σε λίγες ημέρες ο υπουργός θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης