«Mη σοβαρή» η πρόσκληση Μπαγίς στον Χριστόφια για τον αγώνα Φενέρ Μπαξέ - ΑΕΛ

«Mη σοβαρή» η πρόσκληση Μπαγίς στον Χριστόφια για τον αγώνα Φενέρ Μπαξέ - ΑΕΛ

Την πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Εγκεμέν Μπαγίς για μετάβαση του προέδρου Χριστόφια στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου για τον αγώνα Φενέρ Μπαξέ- ΑΕΛ, απέρριψε η Λευκωσία χαρακτηρίζοντάς την ως «μη σοβαρή»

«Mη σοβαρή» η πρόσκληση Μπαγίς στον Χριστόφια για τον αγώνα Φενέρ Μπαξέ - ΑΕΛ
Την πρόσκληση του Τούρκου υπουργού Εγκεμέν Μπαγίς για μετάβαση του προέδρου Χριστόφια στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου για τον αγώνα Φενέρ Μπαξέ- ΑΕΛ, απέρριψε η Λευκωσία χαρακτηρίζοντάς την ως «μη σοβαρή».

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει ότι «ο κ. Μπαγίς προσπαθεί να εντυπωσιάσει απευθύνοντας με ειρωνεία μια μη σοβαρή πρόσκληση για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα».

«Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα από έναν υπουργό και αν τα υιοθετεί η τουρκική πολιτική, τότε αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης σοβαρότητας», σημειώνει.

Κλείσιμο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, επισημαίνει ο Κύπριος εκπρόσωπος, δε ζήτησε να μεταβεί στην Τουρκία για να «φάει ψάρι στον Βόσπορο», όπως γράφτηκε, αλλά για να συναντήσει την τουρκική ηγεσία και να αναπτύξει το όραμά του για τη λύση του Κυπριακού.

Ο κ. Έρογλου, αν το επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΛ- Φενέρ Μπαξέ που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Στεφάνου και προσθέτει πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ. Έρογλου μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί στην πατρίδα τους ως πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης