Συνεχίζεται η σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία

Συνεχίζεται η σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία

«Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι οι Έλληνες βουλευτές, έστω και ως συνιστώσες κομμάτων, θα εύχονταν τη χρεοκοπία της χώρας μας. Ντροπή» επαναλαμβάνει η Συγγρού.

Το φωτογραφικό πρακτορείο Magnum πουλά το αρχείο του
Συνεχίζεται η σύγκρουση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία

Η αντιπαράθεση μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, μία ημέρα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι «η χρεοκοπία δεν είναι απαραίτητα καταστροφή».

Σήμερα, η ΝΔ σχολίασε τη συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, σημειώνοντας: «Ένας ένας, με δηλώσεις τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτουν το πραγματικό σχέδιο του κ. Τσίπρα: τη χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι οι Έλληνες βουλευτές, έστω και ως συνιστώσες κομμάτων, θα εύχονταν τη χρεοκοπία της χώρας μας. Ντροπή».

Νωρίτερα, ο κ. Κουράκης, σε συνέντευξή του, υποστήριξε ότι οδεύουμε σε άτακτη χρεοκοπία με τους χείριστους όρους, ενώ δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος πως είναι λάθος όσα είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κλείσιμο

«Αυτό που είπε, σε τελευταία ανάλυση, στους ξένους ηγέτες, είναι μη μας παραζορίζετε» υπογράμμισε ο κ. Κουράκης, εξηγώντας ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα ζητήσει από την Ευρώπη διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και άλλους όρους για τα υπόλοιπα.

«Αν δε θέλετε, δε θα πάρετε φράγκο. Αυτό είναι ένα διαπραγματευτικό όπλο» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης