Ν. Νικολόπουλος: «Η παραίτησή μου δεν σημαίνει αποχώρηση»

Ν. Νικολόπουλος: «Η παραίτησή μου δεν σημαίνει αποχώρηση»

Η «απάντηση» Νικολόπουλου για την παραίτησή του – «Όσο εσείς θα με εμπιστεύεστε θα μείνω στη ΝΔ και στη Βουλή» - Τι είπε για Αβραμόπουλο και Βενιζέλο

Ν. Νικολόπουλος: «Η παραίτησή μου δεν σημαίνει αποχώρηση»
Δεν παραιτήθηκα για να φύγω, αλλά για να μείνω στην ΝΔ και στην Βουλή όσο εσείς θα με εμπιστεύεστε, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτικών του φίλων στην Πάτρα.

 «Η παραίτηση μου αυτή δεν σημαίνει αποχώρηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Νικολόπουλος χαρακτήρισε μεγάλη τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι θεωρεί ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατά το λόγο του απέναντι τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπεραμύνθηκε των λόγων για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του από υφυπουργός και διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση ήταν κακές.

«Οι σχέσεις μου με τον υπουργό ήσαν απολύτως συναδελφικές και ξεκαθαρισμένες, όπως και οι αρμοδιότητες που είχαμε», συμπλήρωσε ο βουλευτής Αχαΐας.
Κλείσιμο

Ο Νίκος Νικολόπουλος απάντησε στην δήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει άνευ σημασίας και άνευ αξίας την παραίτησή του, και αναρωτήθηκε εάν είναι «άνευ σημασίας να παραιτείται κάποιος υπουργός για να υπερασπιστεί το ειδικό μισθολόγιο των ένστολων, για παράδειγμα, μιας και είναι θέμα των ημερών».

Επίσης ο βουλευτής Αχαΐας απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που είχε είπε ότι δεν είναι όλοι για τα δύσκολα σημείωσε μεταξύ άλλων: «Άκουσα πως θέλει -τάχα- λεβεντιά και γενναιότητα να λες σε όλα ναι. Και πως δεν είσαι για τα δύσκολα, όταν λες όχι στην εξαθλίωση των πολιτών, στα νέα υφεσιακά μέτρα, στις νέες μειώσεις, μισθών και συντάξεων, εφάπαξ και επικουρικών, αναπηρικών, προνοιακών, πολυτεκνικών και άλλων επιδομάτων».

Ο Νίκος Νικολόπουλος άφησε τέλος αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και διερωτήθηκε εάν έπρεπε ως υφυπουργός Εργασίας να υπερασπιστεί την τρόικα και τους δανειστές αντί για τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης