Κασσελάκης: Προεκλογική τακτική η ανακοίνωση Μητσοτάκη για μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους

Κασσελάκης: Προεκλογική τακτική η ανακοίνωση Μητσοτάκη για μπόνους στους δημοσίους υπαλλήλους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αν ήθελε να αντιμετωπίσει τους δημόσιους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, θα τους επαναχορηγούσε 13ο και 14ο μισθό 

stefanos_kasselakis1
Για παλαιοκομματικές πολιτικές ενόψει των ευρωεκλογών κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του μπόνους προς τους δημοσίους υπαλλήλους.

«O πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. “Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε”. Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες», τόνισε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημόσιους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, θα πρέπει «δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Κλείσιμο


Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη


O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι πριν. «Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε». Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες.

Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.
Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.



Ειδήσεις σήμερα:

Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι - Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Φωτιά στη μάχη του τίτλου - Πρώτη η ΑΕΚ, σοβαρές ελπίδες για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, χαμένος ο ΠΑΟ - Δείτε τα 11 γκολ

Πού βρίσκεται σήμερα ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης