Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους Σπαρτιάτες

Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους Σπαρτιάτες

Στελέχη του Μαξίμου αναφέρουν ότι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «μάλλον είδε άλλη ενημέρωση πολιτικών συντακτών» - Κατανοούμε το άγχος τους, απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για την ΝΔ

MAXIMOU
Οι ψήφοι των Σπαρτιατών βρίσκονται στο επίκεντρο της κόντρας που άναψε σήμερα, μετά την τοποθέτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφου του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλη Κασσελάκη, που δήλωσε ότι «είναι ευπρόσδεκτες», φράση την οποία ανακάλεσε μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Η κόντρα άναψε και μεταξύ κυβέρνησης και της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, που κατηγόρησε τον Παύλο Μαρινάκη ότι δεν απάντησε για το εάν επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών.

Όπως σημείωναν κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τη συζήτηση για τις ψήφους των Σπαρτιατών και τα όσα είπε μετά το briefing η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Κεχαγιά μάλλον είδε άλλη ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

«Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και για να τη βοηθήσουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από το briefing: “Η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση αυτή δεν κάνει εκπτώσεις. Δεν κρύβεται πίσω από προθεσμίες, παίρνει συγκριμένες πρωτοβουλίες για να αντιμετωπίσει τέτοιους σχηματισμούς που πίσω από αυτούς, εφόσον το αποφασίσει η Δικαιοσύνη, κρύβονται εγκληματικές οργανώσεις και δεν έχει καμία σχέση, ούτε έμμεση, ούτε άμεση, ούτε επιθυμεί καμία τέτοια ψήφο. Ας το καταλάβουν καλά. Είναι έκθετοι”», αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη. 


Κατανοούμε το άγχος τους, λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για την ΝΔ

Κλείσιμο
Απάντηση στις αιτιάσεις της κυβέρνησης έδωσαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας: «Με ένα απλό ναι ή  όχι ο κ. Μαρινάκης και η κυβέρνηση του θα μπορούσαν να πουν αν επιθυμούν ή  όχι τις ψήφους της ακροδεξιάς. Δεν το πράττουν. Κατανοούμε το άγχος τους». 

Κεχαγιά: Ο Μαρινάκης δεν απάντησε για τις ψήφους των Σπαρτιατών

Είχε προηγηθεί η δήλωση της κυρίας Κεχαγιά ότι «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης είτε απέφυγε είτε δεν ήθελε να απαντήσει αναφορικά με το εάν η ΝΔ επιθυμεί τις ψήφους των Σπαρτιατών ή άλλων ακροδεξιών σχημάτων».

«Προφανώς τον κάλυψαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Τάκη Θεοδωρικάκου που επί της ουσίας απηύθυνε προσκλητήριο στους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς», πρόσθεσε.




Ειδήσεις σήμερα:

«Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη» - Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας περιγράφει την επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο

Προκλητικός και απαράδεκτος ο Βελόπουλος, λέει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος


«Σ' αγαπάω απέραντα και ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα» - Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης