Στέφανος Κασσελάκης: Το ποτό του με τον σύντροφό του και τον σκύλο τους

Στέφανος Κασσελάκης: Το ποτό του με τον σύντροφό του και τον σκύλο τους

Η γυναίκα που πίνει μαζί τους ποτό λέει ότι τον στηρίζει

alki-kasselakis
Χρόνο για ένα ποτό στη Χαλκίδα βρήκε ο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok.

«Όου με ποιον είμαι εδώ και θα κάνουμε και σχετική εκπομπή;» ακούγεται να λέει η κυρία Αλίκη Βασιλούδη γυρίζοντας την κάμερα στη συνέχεια στον σκύλο του Στέφανου Κασσελάκη και αφού λέει το όνομα του τετράποδου ρωτάει «καλά το είπα Στέφανε;»

«Για μαντέψτε ποιος είναι» ακούγεται να λέει η γυναίκα αρχικά δείχνοντας τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, και τελικά και τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα κάνουμε μαζί εκπομπή, συζήτησα πολλά πράγματα μαζί του και τις απόψεις του και την ιδεολογία του. Είμαστε μαζί του κι εγώ πρώτη απ' όλους» καταλήγει στο βίντεό της η γυναίκα.

Κλείσιμο


Η ίδια, μάλιστα, ανήρτησε και μια φωτογραφία της με τον Τάιλερ Μακμπέθ γράφοντας στη λεζάντα «εδώ με τον Τάιλερ, τον σύντροφο του Στέφανου και μια φιλία μόλις ξεκίνησε».

tailer-aliki


Ειδήσεις σήμερα

Ήμουν κουρασμένος, θέλω δύο μήνες εξάσκηση στα ελληνικά, λέει τώρα ο Κασσελάκης για το «δικό τους κρατίδιο» για τα Κατεχόμενα

Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Pirola» του κορωνοϊού – Παγώνη: Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να προσέχει

Μίνως Μάτσας: «Εζησα κρυμμένος και τώρα βγαίνω στο φως»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης