Κυρίακος Μητσοτάκης για τα 13 χρόνια από το έγκλημα της Marfin: H τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία

Κυρίακος Μητσοτάκης για τα 13 χρόνια από το έγκλημα της Marfin: H τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία

«Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε»  διαμηνύει ο πρωθυπουργός

mitsotakis-marfin_2
Ως «χρέος τιμής για την πολιτεία» περιγράφει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την τιμωρία των ενόχων για το έγκλημα με τους νεκρούς από τη φωτιά στη Marfin στις 5 Μαΐου του 2010 με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από την τραγωδία.

Ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για «ωμές δολοφονίες αθώων» προσθέτοντας ότι «δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε» την Παρασκευή Ζούλια, τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη και την έγκυο Αγγελική Παπαθανασοπούλου.

Παράλληλα στέλνει το μήνυμα «κλείνοντας, καθημερινά, την πόρτα στον διχασμό, στο μίσος και στην πολιτική υποκρισία. Γυρίζουμε πίσω μόνο για να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε. Ώστε να προχωράμε ενωμένοι».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία της Marfin

mitsotakis-marfin


«Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Μαρφίν. Παρασκευή Ζούλια, Επαμεινώνδας Τσάκαλης και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου. Δεν ξεχνάμε τους συμπολίτες που χάσαμε. Και η τιμωρία των ενόχων παραμένει χρέος τιμής για την Πολιτεία. Κλείνοντας, καθημερινά, την πόρτα στον διχασμό, στο μίσος και στην πολιτική υποκρισία. Γυρίζουμε πίσω μόνο για να θυμόμαστε και να διδασκόμαστε. Ώστε να προχωράμε ενωμένοι. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει» γράφει στο μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο αρχηγός της Βάγκνερ βρίζει τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση μπροστά από τα πτώματα ανδρών του

22χρονη άφησε το 4 μηνών βρέφος της στο αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και πήγε για ψώνια!

H ερώτηση στη Χρονοπούλου για τον Γεωργούλη και η παρέμβαση της χήρας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης