Τσίπρας: Κυβερνούν με ψέματα και παρακολουθήσεις - Για παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος κάνει λόγο ο Οικονόμου

Τσίπρας: Κυβερνούν με ψέματα και παρακολουθήσεις - Για παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος κάνει λόγο ο Οικονόμου

Ούτε μια συγγνώμη, ούτε νύξη ανθρωπιάς από την κυβέρνηση σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να του απαντάει πως χωρίς κανένα στοιχείο  στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές

τσιπρας
Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «ψέματα για τις υποκλοπές» και «ψέματα για τους ‘καταραμένους του Έβρου'».

«Ψέματα για τις υποκλοπές, μέχρις ότου δεν μπορούσαν πια να διαψεύσουν τα αδιάψευστα. Ψέματα για τους ‘καταραμένους του Έβρου', που τους δήλωναν ακόμα και σε θεσμικές ενημερώσεις ανύπαρκτους, ενώ αυτοί αργοπέθαιναν για μέρες σε μια νησίδα του ποταμού. Ψέματα ακόμα και για το νεκρό πεντάχρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητο και θάφτηκε από την αβοήθητη μητέρα του» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ακόμη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι «κυβερνούν με ψέματα, ελεγχόμενη ενημέρωση και παράνομες παρακολουθήσεις», για να σχολιάσει: «Αλλά τάχα τα σύνορα δεν μπορούσαν να τα «παρακολουθήσουν».

«Και σήμερα ούτε μια συγγνώμη, καμιά τύψη, καμιά νύξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Έχουν ακόμη και οι λέξεις χάσει το νόημα τους», καταλήγει ο Αλέξης Τσίπρας.



Κλείσιμο
Στα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα απάντησε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ο οποίος μεταξύ άλλων τον κατηγορεί για παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος. 

«Ο  κ. Τσίπρας, σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος, εργαλειοποίει μια τραγωδία για να καταφερθεί σκαιότατα εναντίον των ελληνικών αρχών, το προσωπικό των οποίων αγωνίζεται για την προστασία της Πατρίδας και της ανθρώπινης ζωής, με αυταπάρνηση, ανθρωπιστική ευαισθησία και χωρίς διακρίσεις», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας, χωρίς κανένα στοιχείο και αντίθετα με τις μαρτυρίες των ίδιων των προσφύγων, στηρίζει τους ανυπόστατους ισχυρισμούς του σε δήθεν δικαιωματιστές και στην προπαγάνδα που διασπείρουν αλλότριες δυνάμεις, οι οποίες προφανώς θέλουν να προκαλέσουν ζημιά στην Ελλάδα. Με αυτούς συντάσσεται ο κ. Τσίπρας αδιαφορώντας για την αλήθεια», προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όσο για τη διαφύλαξη και παρακολούθηση των συνόρων, όλοι θυμόμαστε πώς το έκανε, όσο κυβέρνησε, και όλοι φανταζόμαστε πώς θα αντιμετώπιζε την εισβολή το 2020», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνει ο φόρος επιτηδεύματος, αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα €751 από 1ης Ιανουαρίου

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα- Δείτε φωτογραφίες από παραλία στην Εύβοια


«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... 50 χρόνια η Ακαδημία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης