Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Ομιλία στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027

MitsotakisKyr
Στη Μεσσηνία πρόκειται να βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προσγειωθεί στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης και ακολούθως θα ενημερωθεί για τα ζητήματα του αεροδρομίου απ’ την αερολιμενάρχη Καλαμάτας Ακριβή Βλάχου.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο της Μεσσήνης, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και γύρω στις 10π.μ. θα βρεθεί στην «μικρή» πλατεία «Ιωάννη Αλευρά» της πόλης, όπου θα συναντήσει πολίτες.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Μεσσηνία θα είναι το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρευρεθούν σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργοί, Υφυπουργοί και στελέχη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κ.ά..

Τις εργασίες της πρώτης ημέρας θα κλείσει, με παρέμβασή του, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Κλείσιμο
Στη 1:30 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας «Βασιλέως Γεωργίου», όπου θα συναντηθεί με πολίτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί και το Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης στον πεζόδρομο της οδού Αριστομένους, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Θανάση Βασιλόπουλο, πριν αναχωρήσει απ’ τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Πηγή: ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα


Ελληνοτουρκικές «επαφές» σε Οχρίδα και Βρυξέλλες - Μηνύματα στην Άγκυρα να ρίξει τους τόνους

Διπλή απειλή για την Ευρώπη με ομόλογα και φυσικό αέριο: Το νέο «σωσίβιο» της ΕΚΤ και οι κλειστές στρόφιγγες της Gazprom

Κορωνοϊός: Γιατί ανεβαίνουν πάλι τα κρούσματα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης