Κατρίνης: Οι λογαριασμοί ρεύματος εκδίδονται χωρίς την επιδότηση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση

Κατρίνης: Οι λογαριασμοί ρεύματος εκδίδονται χωρίς την επιδότηση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση

Βολές  στην κυβέρνηση από τον επικεφαλής της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ για την ενεργειακή κρίση– «Η κυβέρνηση τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ, που ρίχνει την ευθύνη στην ΑΑΔΕ»

katrinis_mixalis
Επίθεση στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση εξαπέλυσε ο Μιχάλης Κατρίνης στη Βουλή υποστηρίζοντας πως οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος που φτάνουν στους καταναλωτές δεν περιλαμβάνουν την κρατική επιδότηση.

«Η κυβέρνηση τα ρίχνει στον ΔΕΔΔΗΕ και λέει ότι το θέμα θα λυθεί σε λίγες ημέρες. Ο ΔΕΔΔΗΕ ρίχνει την ευθύνη στην ΑΑΔΕ γιατί έστειλε μόλις πριν 9 ημέρες τα στοιχεία μετρητών και μάλιστα χωρίς ΑΦΜ με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται οι διασταυρώσεις. Πραγματικό μπάχαλο, με το κόστος και την ταλαιπωρία να επιβαρύνει τους πολίτες» σχολίασε ο επικεφαλής της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής.

Κριτική για τον διάλογο Λιβανού - Δούκα

Παράλληλα ο κ. Κατρίνης έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα του περιστατικού με τη στιχομυθία του κ. Λιβανού με τον κ. Δούκα , που οδήγησε στην αποπομπή του Υπουργού από την κυβέρνηση. «Ότι συνέβη με τη στιχομυθία του πρώην Υπουργού Ανάπτυξης του κ. Μητσοτάκη και του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών του κ. Καραμανλή, δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Είναι μια ολόκληρη σχολή σκέψης. Και αυτή τη σχολή σκέψης, την βλέπουμε να εξελίσσεται κάθε φορά που ζούμε μια φυσική καταστροφή, κάθε φορά που διάγουμε μια οιωνεί προεκλογική περίοδο.

Οι πολίτες χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα όταν βλέπουν μια κυβέρνηση να μοιράζει χθες τριχίλιαρα και σήμερα διχίλιαρα και χιλιάρικα. Όταν βλέπουν κάποιους να έχουν ιδιοκτησιακή αντίληψη για το κράτος και την κυβέρνηση και κυρίως για το δημόσιο χρήμα.

Ο κ. Πρωθυπουργός απέπεμψε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Αν θέλει όμως να είναι ειλικρινής, ας ρίξει μια ματιά δίπλα του: θα δει υπουργούς με πρακτικές και πεπραγμένα που θα έπρεπε να είχαν αποπεμφθεί και αυτοί, αν ίσχυε στην πραγματικότητα αυτός ο αξιακός κώδικας, εντός ή εκτός εισαγωγικών» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου η σύλληψη της μητέρας του νεκρού βρέφους - «Βρέθηκε γυμνό με τον ομφάλιο λώρο» λένε αυτόπτες μάρτυρες


Πυρηνική σύντηξη: Οι επιστήμονες πανηγυρίζουν «σημαντικό βήμα» προς την απόλυτη πηγή ενέργειας


Την κατάργηση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης