Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Συναντήθηκαν Κεγκέρογλου - Παπανδρέου: «Γόνιμη συζήτηση - Θα αξιολογηθούν τυχόν νέα δεδομένα»

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Συναντήθηκαν Κεγκέρογλου - Παπανδρέου: «Γόνιμη συζήτηση - Θα αξιολογηθούν τυχόν νέα δεδομένα»

Σε καλό κλίμα και η επικοινωνία Ανδρουλακη-Παπανδρέου

kegeroglou
Συνάντηση με τον Γιώργο Παπαναδρέου είχε ο Βασίλης Κεγκέρογλου «στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του (κ.Παπανδρέου) για τη διασφάλιση της ενότητας και της μέγιστης δυνατής συμμετοχής στις διαδικασίες για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής».

Ο κ. Κεγκέρογλου χαρακτήρισε «γόνιμη» τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως «ως Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής θα ενημερώσω την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Ως υποψήφιος Πρόεδρος, θα αξιολογήσω τυχόν νέα δεδομένα, εάν και εφόσον αυτά προκύψουν, πάντα με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και της Ελλάδας. Η υποψηφιότητά μου, μετά την απόσυρση της Προέδρου για λόγους υγείας, τέθηκε για να προσθέσει αξία και δυναμική στη στρατηγική της αυτόνομης πορείας με Σοσιαλδημοκρατική Ταυτότητα, που διαμορφώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Η Εθνική Στρατηγική για την ασφαλή πορεία της πατρίδας μας και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο, για το νέο πρότυπο Ανάπτυξης και Ζωής, προκειμένου να γίνουν πράξη, πρέπει να συνοδευτούν με ένα πολιτικό σχέδιο επανασύνδεσης του Κινήματος με την κοινωνία και τις λαϊκές δυνάμεις. Το σχέδιο και η πίστη μας στη Νέα Αλλαγή αποτελούν την καλύτερη τιμή για την επέτειο της ιστορικής νίκης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις 18 Οκτωβρίου 1981».

Σε καλό κλίμα η επικοινωνία Ανδρουλακη-Παπανδρέου

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, σημειώνουν ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε σε καλό κλίμα. Προσθέτουν με νόημα όμως, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνει πίσω ο Νίκος Ανδρουλάκης, πως, «η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, ωστόσο, αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματός μας. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγεννηση μας».

Ο ευρωβουλευτής, αναγνώρισε το έργο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές για την χώρα και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής ξεκαθάρισε στον πρώην πρωθυπουργό ότι δεν θα κάνει πίσω στην υποψηφιότητα του. Τόνισε σύμφωνα με πηγές του protothema.gr  «το αίτημα για την υποψηφιότητα μου δεν είναι κομματικό αλλά κοινωνικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης