Γιώργος Τσίπρας (ΘΕΜΑ 104,6): Μεγαλύτερη η διασπορά του ιού στα ΜΜΜ παρά στις διαδηλώσεις

Γιώργος Τσίπρας (ΘΕΜΑ 104,6): Μεγαλύτερη η διασπορά του ιού στα ΜΜΜ παρά στις διαδηλώσεις

«Το αποτύπωμα στη διασπορά του ιού στους σταθμούς του μετρό, είναι πολλαπλάσιο από όλες τις διαδηλώσεις μαζί» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

giorgos_tsipras
«Δεν είμαστε γενικά υπέρ των διαδηλώσεων, αναγνωρίζω όμως, μία επιτυχία της κυβέρνησης να κάνει το μαύρο άσπρο» είπε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.

Αυτό που κατάφερε να περάσει η κυβέρνηση, είπε ο κ.Τσίπρας, είναι περίπου το ίδιο πράγμα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσον αφορά το αποτύπωμα που έχουν στην διασπορά της COVID 19, ενώ ο ίδιος, σημείωσε πως παρότι δεν είναι γιατρός, εάν ληφθεί υπόψιν ένα πρωινό στους σταθμούς του μετρό, το αποτύπωμα στη διασπορά θα είναι πολλαπλάσιο από όλες μαζί τις διαδηλώσεις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες.

Η πολιτική μας και η γραμμή μας γενικά, πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να κάνουμε διαδηλώσεις, ανέφερε απαντώντας για τις 360 διαδηλώσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

Σε ερώτηση για την εξέλιξη της ομόφωνης ψήφισης για το Ελληνικό εν μέσω καυγά στη βουλή, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία έθεσε πολλά θέματα, όπως χαρακτηριστικά είπε, ανάμεσα τους το θέμα της Πειραιώς, το θέμα της Cisco, αλλά και το θέμα του Ελληνικού.

Συγκεκριμένα, για το θέμα του Ελληνικού, ο κ. Τσίπρας είπε πως έχουμε ακούσει πάρα πολλά και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστέρησε την επένδυση. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε και χρειάζεται, πρόσθεσε, να αντιλαμβάνεται ο κόσμος την κοροϊδία που υπάρχει.

Για το θέμα της Cisco, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν ανέβηκε στη διαύγεια και το μεγαλύτερο ζήτημα, κατά τον ίδιο, είναι ότι δίνονται προσωπικά δεδομένα σε μία εταιρεία ενώ παράλληλα επί ένα χρόνο υπάρχουν ισχυρισμοί για δωρεάν συνεισφορά και προκύπτει πρόσφατα σύμβαση 2 εκατομμυρίων, καθώς είπε πως υπήρχε δυνατότητα χρήσης δομών που προϋπήρχαν, φέρνοντας ως παράδειγμα πως και σε άλλες χώρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις υπάρχει συνεργασία με το δημόσιο για τέτοιου είδους διαχειρίσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Δηλώσεις Μητσοτάκη – Αναστασιάδη: Ελλάδα και Κύπρος επιθυμούν την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

Κεραμέως: Όχι μαθήματα μέσα στο Πάσχα - Τι είπε για άνοιγμα σχολείων και εξετάσεις

Οι νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την καραντίνα και για όσους έχουν εμβολιαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης