Το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων

Το υπουργείο Εσωτερικών ετοιμάζει τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων

Για τα έτη 2022 έως 2025 - Το τελικό σχέδιο θα υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αξιολογηθεί ως προς τις δημοσιονομικές επιπτώσεις

eforia_eurokinissi
Τον προγραμματισμό προσλήψεων της περιόδου 2022 – 2025 ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε προς όλα τα υπουργεία, τους κρατικούς οργανισμούς και τους ΟΤΑ Α και Β βαθμού.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών θα συγκεντρώσουν το προσεχές διάστημα το τετραετές πλάνο ανθρώπινου δυναμικού κάθε φορέα (αποχωρήσεις – προσλήψεις) ώστε στην συνέχεια να συντάξει τον τελικό προγραμματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης για το διάστημα 2022 – 2025.

Το τελικό σχέδιο θα υποβληθεί στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αξιολογηθεί ως προς τις δημοσιονομικές επιπτώσεις και στην συνέχεια θα ενταχθεί στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Η συγκέντρωση όλων των σχεδίων θα γίνει μέσω ψηφιακής εφαρμογής που έχει ενταχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr) και η χρήση της αφορά τις Κεντρικές Υπηρεσίες των Υπουργείων και των εποπτευομένων φορέων τους, τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, τις Ανεξάρτητες Αρχές και τους Ο.Τ.Α. α` και β` βαθμού συμπεριλαμβανομένων των εποπτευομένων φορέων τους.

Δείτε εδώ αναλυτικά
Ειδήσεις σήμερα

Με κωδικό «2»-«3» μετακινήσεις εντός του δήμου ή μέχρι 2 χιλιόμετρα 

Κικίλιας: Αναμένεται εισήγηση για το εμβόλιο της Astrazeneca και στους άνω των 65 ετών 

Δημήτρης Λιγνάδης: Αναβολή της κατ’ οίκον έρευνας ζητά ο Αλέξης Κούγιας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης