Ψηφιακές περιοδείες ετοιμάζει το ΚΙΝΑΛ - Πότε ξεκινούν οι πρώτες εκδηλώσεις

Ψηφιακές περιοδείες ετοιμάζει το ΚΙΝΑΛ - Πότε ξεκινούν οι πρώτες εκδηλώσεις

Πρόσφατα αποφασίστηκε και η ενεργή δράση όλων των στελεχών σε πανελλαδικό επίπεδο με διαφορετικούς ρόλους ο κάθε ένας

kinima-allagis-45
Πώς μπορεί ένα κόμμα να μην παγώσει τον προγραμματισμό του, τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του εν μέσω της πανδημίας; Σε αυτή τη σπαζοκεφαλιά απάντησε από το πρώτο επιδημικό κύμα στη χώρα μας το Κίνημα Αλλαγής, επενδύοντας στο διαδίκτυο.

Μεταφέροντας σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής του στον ψηφιακό κόσμο, κατάφερε να αντικαταστήσει μεγάλο μέρος της παραδοσιακής επικοινωνίας του εκεί. Τώρα επόμενο στοίχημα του κόμματος είναι να καταφέρει να έρθει σε επαφή με ανθρώπους από όλη τη χώρα. Κάτι όμως που στην παρούσα υγειονομική συνθήκη μοιάζει δύσκολο. Όχι όμως αδύνατον.

Σε αυτό το πλαίσιο προετοιμάζει τις λεγόμενες «Ψηφιακές περιοδείες». Δηλαδή, τις περιφερειακές εκδηλώσεις ή αλλιώς τα δίκτυα σε διάφορες περιοχές της χώρας που θα φέρουν σε επαφή τα στελέχη με τους πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου με πρώτη στάση την Ήπειρο και συγκεκριμένα τα Ιωάννινα. Στην διαδικτυακή εκδήλωση παρούσα θα είναι και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Ενώ η ίδια θα παραβρεθεί και σε άλλες 4-5.

Η Χαριλάου Τρικούπη, σχεδιάζει επίσης μέσα στον Μάρτιο εκδηλώσεις στη Δυτική Ελλάδα, το Νότιο Αιγαίο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά. Για τον Απρίλιο μελετώνται: Κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, Δυτική Μακεδονία. Και τέλος για τον Μάιο, Θεσσαλία, Αν. Μακεδονία-Θράκη, Β. Αιγαίο.

Οι περιφερειακές εκδηλώσεις θα επικεντρωθούν σε συγκεκριμένους άξονες όπως τα θέματα της πανδημίας, την οικονομία και την κοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, για το Ταμείο Ανάκαμψης, για το οποίο το Κίνημα Αλλαγής ήδη από τον Σεπτέμβριο έχει παρουσιάσει αναλυτικό πρόγραμμα για την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων. Ενώ, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και σε συγκεκριμένους κλάδους, όπως την εστίαση που πλήττεται βαρύτατα εν μέσω της πανδημίας αλλά και τους αγρότες. Όσον αφορά την κοινωνία, ιδιαίτερη σημασία δίνουν στο θέμα της ανεργίας. Η κεντρική σύσκεψη θα γίνεται στις πρωτεύουσες των περιοχών και μετά σε νομούς.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η ενεργή δράση όλων των στελεχών σε πανελλαδικό επίπεδο με διαφορετικούς ρόλους ο κάθε ένας. Σε αυτό θα συμβάλλουν ώστε να αναπτυχθούν καλύτερα τα πανελλαδικά δίκτυα και να βοηθήσουν στην επιχείρηση εξωστρέφειας του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Μία ανάσα πριν τα σκληρά μέτρα Αχαΐα, Ρέθυμνο - Σε δύο «στρατόπεδα» οι λοιμωξιολόγοι

Τι αλλάζει με τα κορωνο-χρέη προς εφορία: Οι δυνατότητες ρυθμίσεων - Δόσεις μέχρι το 2025

Με ταχύτητα εξαπλώνεται ο ιός: Άλλες 117 εισαγωγές σε λίγες ώρες στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης