ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία - Στο επίκεντρο εσωκομματικά ζητήματα

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία - Στο επίκεντρο εσωκομματικά ζητήματα

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν εσωκομματικά ζητήματα, ενώ θα συζητηθεί κατά πόσο και πότε θα καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση του συνεδρίου του κόμματος, λόγω της πανδημίας

5137026
Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθούν εσωκομματικά ζητήματα, ενώ θα συζητηθεί κατά πόσο και πότε θα καταστεί δυνατή η πραγματοποίηση του συνεδρίου του κόμματος, λόγω της πανδημίας.

5137001
5137005


O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάzει την νέα κοινοβουλευτική σεζόν με φρέσκο επιτελικό σχήμα, βάζοντας -και με αυτόν τον τρόπο- τάξη στις εσωκομματικές έριδες του καλοκαιριού, οι οποίες δεν έπαψαν ούτε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.

5137007
5137009
5137022
5137015


Με ορόσημο τη ΔΕΘ, ανακατεύοντας την τράπουλα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κοινοποίησε χθες -σε κλειστή σύσκεψη με κομματικά στελέχη- τις αποφάσεις του αναφορικά με πρόσωπα, πράγματα και χαρτοφυλάκια, ενώ έκοψε το γόρδιο δεσμό ως προς το χρόνο διεξαγωγής του 3ου Συνεδρίου, το οποίο αναβλήθηκε τον περασμένο Μάιο λόγω κορωνοϊού.

Παρότι ο κ. Τσίπρας έχει δεχθεί ουκ ολίγες προτάσεις από στενούς του συνεργάτες το συνέδριο του κόμματος να διεξαχθεί ψηφιακά, με στελέχη όπως ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς να πρωτοστατούν υπέρ μιας τέτοιας λύσης, την αναβολή του Συνεδρίου για το 2021 εισηγήθηκε χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενος να θυσιάσει την πανηγυρική ατμόσφαιρα και το αίσθημα επανεκκίνησης του κόμματος μπροστά στην πανδημία.

Ειδήσεις σήμερα

Ο αθεόφοβος Τραμπ πρότεινε στην πρώην εκπρόσωπο τύπου του να... κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν!


Διεκόπη η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Καμπότζη: Πέθανε ο αρχιβασανιστής «Ντουκ», ο μακελάρης των Ερυθρών Χμερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης