Λιβανός (Θέμα 104,6): «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στις αποκαλύψεις»

Λιβανός (Θέμα 104,6): «Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στις αποκαλύψεις»

«Δεν δίνουν απαντήσεις και τα ζητήματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα» τόνισε ο βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ

livanos
Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αντιμέτωπος αυτή τη στιγμή με όλους αυτούς και όλα αυτά που εξέθρεψε επί 3,5 χρόνια” ανέφερε ο Σπήλιος Λιβανός, Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ στον Θέμα 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη, με φόντο τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες βλέπαμε να βγαίνουν οι παρακρατικές ενέργειες -από το white house- και τώρα βλέπουμε εκτός από τους αρμούς της εξουσίας και των δικαστηρίων, το πως προσπαθούσαν να ελέγξουν και τα ΜΜΕ εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και σημείωσε ότι “τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναβγεί στο φως της δημοσιότητας”.

Ερωτηθείς για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ,δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στις αποκαλύψεις. Δεν δίνουν απαντήσεις και τα ζητήματα γίνονται ακόμη μεγαλύτερα” σχολίασε ο κ. Λιβανός, εκτιμώντας πως αν ο κ. Τσίπρας “δεν τα ήξερε, ήταν ένας πολύ κακός πρωθυπουργός”. Ο ίδιος δεν έκρυψε την έκπληξή του μετά την αποστροφή του κ. Τσίπρα περί “παιδονόμου”, τονίζοντας ότι το “παιδονόμος δείχνει πλήρη αδιαφορία για την ουσία των πραγμάτων. Δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Για τη στάση του πρώην υπουργού, Νίκου Παππά, “αν αυτό το έλεγε για εσάς, δεν θα πηγαίνατε στη Δικαιοσύνη να κάνετε μια μήνυση στον κ. Καλογρίτσα;” διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και σημείωσε ότι ο “κ. Παππας εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχει μηνύσει κανέναν για τα υπόλοιπα τα οποία έχει κατηγορηθεί. Καταλαβαίνω ότι δεν έχει θιγεί τόσο, για να πάει στη Δικαιοσύνη”.

Κλείσιμο
Υπό το βάρος των αποκαλύψεων, ο κ. Λιβανός εκτίμησε πως ο κ. Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο επιλογές. “Η πρώτη επιλογή είναι να αντιληφθεί ότι κάτι πρέπει να κάνει με τον κ. Παππά να τον αποπέμψει”, ξεκαθαρίζοντας πως “αν δεν το κάνει, αναλαμβάνει μαζί με τον κ. Παππά την ευθύνη”. Σε κάθε περίπτωση, “τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να δώσουν απαντήσεις” επισήμανε ο κ. Λιβανός.

Κληθείς να σχολιάσει την πορεία της οικονομίας, ο κ. Λιβανός περιέγραψε πως “η προτεραιότητα για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να κοιτάει μπροστά. Αντιμετωπίζουμε μια παγκόσμια, μοναδική κρίση, που προφανώς θα επηρεάσει όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες” εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ενώ “προφανώς υπάρχει πολύ μεγάλη ανέχεια για το πως θα κινείται το καλοκαίρι”, σημείωσε.

Η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη στα νησιά. Στην παρούσα φάση, για την άμεση αντιμετώπιση προσπαθούμε να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις ανοιχτές, επιδοτούμε και στηρίζουμε την εργασία και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους συνέχεια” περιέγραψε ο κ. Λιβανός, καταλήγοντας πως “η ανάκαμψη θα είναι γρήγορη και θα τα καταφέρουμε”.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γεωργιάδης: Να διώξει τον Παππά ο Τσίπρας  -  Δεν θα σηκώσει αλλιώς κεφάλι ο ΣΥΡΙΖΑ

Καραμανλής: Λειτουργούσαν εξωθεσμικά κέντρα την προηγούμενη πενταετία

Γκάλοπ Μarc στο ΘΕΜΑ για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης ΝΔ: Το 67,3% κρίνει θετικά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης