Κουτσούμπας: Τεράστιες οι ευθύνες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ για το «σκοτάδι» στο έγκλημα της Marfin

Κουτσούμπας: Τεράστιες οι ευθύνες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ για το «σκοτάδι» στο έγκλημα της Marfin

«Αρνιόμαστε τη μεγάλη υποκρισία του αστικού κράτους και των κυβερνήσεών του» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας στη δήλωσή του μετά την κατάθεση στεφάνου

koutsoubas-marfin
Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα και ο Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε το Σάββατο να καταθέσει μόνος του στεφάνι στη μνήμη των τριών θυμάτων της τραγωδίας της Marfin το 2010 απαντώντας αρνητικά στην πρόσκληση Μητσοτάκη για παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών στην τελετή για τον εντοιχισμό πλακέτας σε μνήμη των νεκρών.

«Σήμερα, όπως κάθε χρόνο, τιμάμε τους αδικοχαμένους εργαζόμενους της Marfin. Αρνιόμαστε τη μεγάλη υποκρισία του αστικού κράτους και των κυβερνήσεών του. Έχουν τεράστιες ευθύνες η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα δηλαδή που κυβέρνησαν τα τελευταία 10 χρόνια εναλλάξ και άφησαν στο σκοτάδι τους προβοκατόρικους και άλλους μηχανισμούς που έδρασαν γι’ αυτό το έγκλημα. Άφησαν, επίσης, στο απυρόβλητο τις ευθύνες της τράπεζας, δηλαδή της εργοδοσίας, που δεν πήρε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τους εργαζόμενούς της. Θα τους θυμόμαστε πάντα, θα τους τιμάμε, θα τους μνημονεύουμε» ανέφερε στη δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

Ειδήσεις σήμερα:

Το «καλό», το «κακό» και το «άσχημο» σενάριο για τον κορωνοϊό

Βρούτσης: Από τις 22 ως τις 29 Μαΐου η καταβολή των συντάξεων

MEGA: Το ανατριχιαστικό ντουέτο του Γιώργου Νταλάρα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης