Βίντεο: Δείτε πώς θα πείσετε τα παιδιά σας να φάνε λαχανικά

laxani

Τα πιο πρωτότυπα πιάτα, για να αγαπήσουν τα παιδιά τα λαχανικά

Το παιδί σας αντιδράει και μόνο στο άκουσμα της λέξης λαχανικά; Σας φαίνεται βουνό να το το πείσετε να δοκιμάσει έστω μία μπουκιά; Ενα βιβλίο από τις εκδόσεις Διόπτρα έρχεται να σας βοηθήσει να φέρετε κοντά τα παιδιά σας στον κόσμο των λαχανικών.

Η Μαρία Χολέβα μας παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Στη Χώρα των Λαχανικών» με πρακτικές συμβουλές που θα κάνει κάθε παιδί να αγαπήσει την υγιεινή διατροφή μέσα από 30 συνταγές γεμάτες παιχνίδι, δημιουργικότητα και φαντασία! Όλες οι αισθήσεις του παιδιού συμμετέχουν στη γνωριμία με τα λαχανικά και το βιβλίο μπορεί να συμμετέχει στη διατροφή του παιδιού ακόμα και καθημερινά.

Δεν πρόκειται για άλλο ένα βιβλίο μαγειρικής. Με περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρίας κοντά στα παιδιά, η κ. Χολέβα βοηθά τους γονείς να «ξανασυστηθούν» με το μαγείρεμα των λαχανικών και να μάθουν στα παιδιά τους να επιλέγουν συνειδητά τα λαχανικά στην καθημερινή διατροφή τους. Μέσα από πρωτότυπα πιάτα, δείχνει πως η προετοιμασία ενός φαγητού μπορεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Ακολουθώντας τη σύγχρονη προσέγγιση ως προς την υγιεινή διατροφή, τα λαχανικά παρουσιάζονται με έναν τρόπο ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, προάγοντας συναισθήματα όπως η έκπληξη και η χαρά.

Και για να πάρετε μία πρώτη γεύση δείτε τα μαγικά που κάνει η κ. Χολέβα με τα λαχανικά:


video placeholder

video placeholderΔείτε εδώ λαχταριστές συνταγές


Συγγραφέας
Η Μαρία Χολέβα λατρεύει να μεγαλώνει παιδιά. Γι’ αυτό όλα τα επαγγελματικά βήματά της είχαν να κάνουν με παιδιά. Στην αρχή, τους μάθαινε τραγούδια στον βρεφονηπιακό σταθμό, μετά μέσα από την τηλεόραση συμβούλευε τις μανούλες τους, αργότερα έκανε το δικό της σπίτι, το «Mothersbird», για να επικοινωνούν καθημερινά. Ένα παιδί όμως δεν κατάφερε ποτέ να το μεγαλώσει. Το παιδί που έκρυβε μέσα της. Ένα παιδί που λάτρευε την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, τα παιχνίδια στη φύση και τα βιβλία. Αυτό το παιδί βρήκε τρόπο να εκφραστεί μέσα από αυτό το βιβλίο που ενώνει δύο μεγάλες της αγάπες: τη μαγειρική και το παιχνίδι. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, της Εκάβης και του Δημήτρη.

605644ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

halloween

Για δεύτερη χρονιά τα Αηδονάκια στο Μαρούσι υποδέχονται το παιδικό Halloween, και νέες φανταστικές περιπέτειες