«Στα μεγάλα όνειρά σου»: Γιατί ένα παιδί πρέπει να κυνηγάει το όνειρο

9786180126891

Και ο πρωταθλητής κωπηλασίας Βασίλης Τσανταρλιώτης ξέρει τον τρόπο...

Το «Στα μεγάλα όνειρά σου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός είναι ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο. Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο του Βασίλη Τσανταρλιώτη, πρωταθλητή κωπηλασίας της εθνικής ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και κάτοχο παγκόσμιου ρεκόρ, που στοχεύει να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει τα παιδιά να ακολουθούν τα όνειρά τους και να καταφέρνουν τους στόχους τους. Η εικονογράφηση είναι του Σπύρου Γούση.

Η ιστορία αναδεικνύει τρεις αρετές με τις οποίες οι νεαροί αθλητές –και όχι μόνο– μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους: πίστη στις δυνάμεις τους, συνέπεια στις υποχρεώσεις τους, υπομονή ώσπου το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα.


Ο Βασίλης Τσανταρλιώτης 
γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και άρχισε τον πρωταθλητισμό όταν ήταν δέκα χρόνων. Υπήρξε αθλητής της εθνικής ομάδας κωπηλασίας, της μεγάλης του αγάπης. Είναι ο πρώτος Έλληνας που ολοκλήρωσε είκοσι τέσσερις ώρες συνεχόμενης κωπηλασίας κλειστού χώρου, διανύοντας 318.106 μέτρα και καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ! Ασχολήθηκε, επίσης, με την ταϋλανδέζικη πυγμαχία, όπου διακρίθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο. Ολοκληρώνοντας την πορεία του στα μαχητικά αθλήματα, συμμετείχε σε υπερμαραθώνιους αγώνες δρόμου, που ξεπερνούν τα 150 χιλιόμετρα, και ταυτόχρονα έλαβε μέρος σε αθλητικές δοκιμασίες με στόχο την παρακίνηση μικρών και μεγάλων στον αθλητισμό, στηρίζοντας δυνητικά έναν ή περισσότερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Ζει κι εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Με κάθε ευκαιρία παροτρύνει τους μικρούς αγωνιστές να κάνουν όνειρα θέτοντας υψηλούς στόχους, να πασχίζουν για την επιτυχία τους διατηρώντας πάντα πίστη στον στόχο και στις δυνάμεις τους, συνεχίζοντας με συνέπεια τη συστηματική προσπάθεια και υπερβαίνοντας με υπομονή τα εμπόδια.

9786180126891

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Γιε-χσιεν_-_Η_Σταχτοπουτα_απο_την_Κινα_01_1200px

Το «Θέατρο Ρετρό» πιστό στο όραμα του να αναζητά μύθους από όλο τον κόσμο, φέρνει κοντά έθιμα από την Ελλάδα και την Κίνα τα οποία βρίσκουν τα κοινά τους στοιχεία και δημιουργούν φιλίες και δεσμούς